Keystone logo
San Francisco State University

San Francisco State University

San Francisco State University

Invoering

Welkom in San Francisco State University

Gelegen in een van 's werelds mooiste en meest gevarieerde steden, de SF State campus heeft een levendige mix van mensen, culturen en talen in een rustige hoek van San Francisco op slechts 1,6 km van de Stille Oceaan. Openbaar vervoer gunstig gelegen naast de campus biedt gemakkelijk toegang tot de opwinding van het centrum op slechts 20 minuten afstand. De San Francisco Bay Area biedt studenten volop mogelijkheden om hun opleidingen te verbeteren. Veldwerk, maatschappelijke projecten en stages maken het leren tot leven komen terwijl het geven u een voordeel op de arbeidsmarkt na het afstuderen.

de campussen

De belangrijkste campus beslaat 58 hectare van Lake Merced Park, de Downtown Campus ligt in het hart van de financiële en tech centrum van de stad, de Romberg Tiburon Center for Environmental Studies is gelegen aan de Baai van San Francisco en er is een gebied Sierra Nevada Campus in de Sierra uitlopers.

trolley

Top 10 Majors voor internationale studenten

 1. bedrijfskunde
 2. Ingenieurschap
 3. computer science
 4. internationale betrekkingen
 5. biologie
 6. Onderwijs / TESOL
 7. Uitzenden & Electronic Communication Arts (BECA)
 8. Bioscoop
 9. psychologie
 10. Communicatie studies

Academische kalender

 • Fall semester is half augustus tot en met december (16 weken)
 • Spring semester is medio januari tot en met mei (16 weken)
 • Summer Sessions lopen juni tot augustus (5-10 weken)

Inschrijving

 • Studenten: 26.815
 • Afgestudeerde studenten: 3441

Internationale studenten: 1695 Totaal aantal studenten: 30.256

Accreditatie

SF State opgericht in 1899, maakt deel uit van de California State University (CSU) -systeem. SF State is geaccrediteerd door de accrediterende Commissie voor Senior Hogescholen en Universiteiten van de Westelijke Vereniging van Scholen en Universiteiten (WASC). Academische afdelingen en programma's worden ook individueel geaccrediteerd.

Ranking en Onderscheidingen

SFSU

In een regio die bekend staat voor innovatie, creativiteit en progressief denken, SF State is het intellectuele hart en de ziel van de omliggende stad. Een leider in dienstverlening aan de gemeenschap leren en internationaal onderwijs, SF State is ook een belangrijke maatschappelijke kracht, samen met de overheid, het bedrijfsleven en educatieve partners om verder te gaan de universiteit en de regio. Onze vele onderscheidingen en onderscheidingen zijn:

 • Vestigde de eerste internationale betrekkingen afdeling van een Amerikaanse universiteit (het versturen van meer studenten in het buitenland dan welke masters-de toekenning van instellingen in het land);
 • College of Business erkend als een van slechts 15% van de business schools wereldwijd die voldoen aan strenge AACSB internationale accreditatie normen;
 • Uitgeroepen tot een van de natie boven filmscholen door The Hollywood Reporter. Tussen 1999 en 2016 werden meer dan een dozijn alumni genomineerd voor een Academy Award;
 • 10 alumni en docenten geëerd met de Pulitzer Prize;
 • SF State alumni opgericht succesvolle bedrijven van Bebe Stores tot E-lening en hebben top leidinggevende functies bij Starbucks, Symantec, AT & T, Disney en nog veel meer.

Huisvesting

SF State biedt verschillende on-campus huisvesting opties: residence zalen, appartementen met één, twee of drie slaapkamers en appartementen. Theme and learning communities zijn beschikbaar voor bewoners die willen wonen met andere studenten met gelijkaardige majors en persoonlijke interesses. De behuizing aanvraagprocedure staat los van de universiteit applicatie. Nadat u uw aanvraag hebt ingediend, u dient te gelden voor huisvesting zodra u uw SF staat ID-nummer te ontvangen. Je hoeft niet te ontvangen formele toelating aanvragen voor huisvesting hebben.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

 • San Francisco

  1600 Holloway Ave. , 94132, San Francisco

Vragen