Keystone logo
© Markus Aspegren
Savonia University of Applied Sciences

Savonia University of Applied Sciences

Savonia University of Applied Sciences

Invoering

Studeer in een moderne en internationale omgeving die je professionele ambities ondersteunt en continu leert!

Savonia University of Applied Sciences (Savonia UAS) is een van de grootste en meest veelzijdige hogescholen in Finland. Onze organisatie van experts leidt sterke professionals op in zes verschillende vakgebieden. Onze veelzijdige opleidingen bieden de studenten de mogelijkheid om als voltijdstudent of naast hun baan (masterdiploma en gespecialiseerde studies) of flexibel te studeren aan de Open University of Applied Sciences. Onze campussen zijn gevestigd in Kuopio, Iisalmi en Varkaus.

Savonia UAS wil het omringende werkleven actief dienen. Onze R & D-activiteiten bieden hoogwaardige diensten en oplossingen op maat voor de ontwikkelingsbehoeften van bedrijven en werkgemeenschappen. Samenwerking, netwerken en internationalisering zijn de cruciale factoren van ons succes. Bij Savonia wordt transdisciplinariteit gewaarborgd door RDI te organiseren in hoofdassen die Competence Networks worden genoemd. Deze netwerken zijn welzijnsproducten en -diensten, Energie, Milieu en Veiligheid en Industrieel Ontwerpen.

Savonia University of Applied Sciences wordt gerund door de Savonia University of Applied Sciences Ltd. De manager van de ltd en de president van Savonia UAS is mevrouw Mervi Vidgrén.

Locaties

  • Kuopio

    Savonia University of Applied Sciences Mail: P.O. Box 6 FI-70201 KUOPIO Street adress: Microkatu 1, KUOPIO Tel. +358 17 255 6000 Fax. +358-17-255 5014

    Vragen