Keystone logo
Saxion University of Applied Sciences Bachelor in Informatie- en Communicatietechnologie - Software Engineering
Saxion University of Applied Sciences

Bachelor in Informatie- en Communicatietechnologie - Software Engineering

4 Years

Chinese

Full time

Request application deadline

Sep 2024

EUR 8.600 / per year *

Op de campus

* collegegeld (EU/EER-studenten) €2530 per jaar

Invoering

Ik ben overal! Kaartjes bestellen voor een concert, een studielening aanvragen, je vriend bellen die op studiereis is - dit en nog veel meer kan tegenwoordig allemaal online. IT-specialisten spelen een sleutelrol bij het soepel laten verlopen van dergelijke dagelijkse activiteiten. De Bachelor of Science in Software Engineering is een uitstekende voorbereiding op een dynamische carrière. Ontwerp en ontwikkel je graag creatieve toepassingen?

Projecten in samenwerking met professionals

Vanaf het eerste jaar werk je al aan praktische ICT-opdrachten. Het werk varieert van het verzamelen van de vereisten tot het ontwerpen en bouwen van oplossingen, testen en indienen.

Kies je route

De wereld van ICT is veelomvattend. Nadat je in de eerste twee jaar de nodige technische kennis hebt opgedaan, kies je in de hoofdfase van het programma je specialisatiegebied in software engineering.

Internationaal werk

Wanneer je samenwerkt in internationale teams zul je ontdekken dat verwachtingen met betrekking tot management, omgaan met collega's, feedback geven, vragen stellen, enzovoort, verschillen als gevolg van culturele verschillen. Je leert hoe dit de communicatie in IT beïnvloedt en hoe we hiermee om kunnen gaan in wereldwijde teams.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma collegegeld

Over de school

Vragen