Keystone logo
School of Business and Trade

School of Business and Trade

School of Business and Trade

Invoering

127379_two-woman-and-one-man-looking-at-the-laptop-1036641.jpg

Over de school

School of Business and Trade biedt zelfstudie, kwaliteitsvol, online onderwijs zonder collegegeld. Programma's zijn flexibel en kunnen op elk moment worden gestart. In plaats van de traditionele manier van studeren voor meerdere jaren, studeer in je eigen tempo en bespaar tijd en geld.

Gratis online programma's, leermiddelen en online beoordelingen maken onze programma's zo uniek en interessant.

School of Business and Trade is in 2011 opgericht om onderwijs zonder grenzen en ongeacht achtergrond te promoten. Artikel 26 van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens stelt: 'Iedereen heeft recht op onderwijs en dat moet in gelijke mate toegankelijk zijn.' SoBaT biedt momenteel verschillende kwalificaties aan voor iedereen die geïnteresseerd is in het hoger onderwijs.

Tegenwoordig is geaccrediteerd en kwaliteitsvol onderwijs erg duur. Universiteiten brengen duizenden dollars in rekening. Fundamenteel is voortgezet onderwijs voor de meeste mensen erg duur en daarom kunnen ze geen hogere studies overwegen. SoBaT biedt een sprankje hoop voor worstelende studenten die geen duizenden dollars kunnen uitgeven om de gewenste kwalificatie te behalen.

Visie

De visie van de School of Business and Trade is: 'Kwaliteit en onderwijs zonder collegegeld voor iedereen.'

Locaties

  • Lucerne

    SoBaT Haus, Pilatusstrasse Luzern, Switzerland, 6003, Lucerne

    Vragen