Keystone logo
Schweizerische Hotelfachschule Luzern

Schweizerische Hotelfachschule Luzern

Schweizerische Hotelfachschule Luzern

Invoering

SHL Schweizerische Hotelfachschule Luzern , opgericht in 1909, is een van de twee oorspronkelijke Zwitserse hotelmanagementscholen en biedt een van de enige twee Bachelor of Science in Hospitality Management-graden in Zwitserland, geaccrediteerd door de Zwitserse federale overheid en in overeenstemming met de Bologna-verklaring.

Al meer dan 100 jaar wenden de beste hotels ter wereld zich tot SHL om de hoteliers, ondernemers en managers van morgen te vinden. Tegenwoordig staan we over de hele wereld bekend om het ontwikkelen van het talent van mensen en het opleiden van de allerbesten in de hotelindustrie.

Campusfuncties

accommodatie

Hotel SHL, onze studentenaccommodatie, heeft een uitstekende standaard en ondersteunt een gezonde levensstijl in een prachtige omgeving aan het meer die een echte hotelervaring weerspiegelt, met verschillende kamercategorieën met eigen badkamer om uit te kiezen. Naast de moderne, ruime kamers biedt het studentenhotel een Community Room met een volledig uitgeruste keuken en een aangrenzende binnenplaats, evenals een groot dakterras om van te genieten.

Bekijk onze Hotel SHL-brochure op onze website.

  Beurzen en financiering

  Statistieken van alumni

  Ranglijsten

  De SHL Swiss Hotel Management School Luzern bereikte de eerste plaats in de Eduwo-onderwijsranglijst. 6.000 studenten namen deel aan het onderzoek en ontvingen het diploma. Hôtelier-Restaurateur/Hôtelière-Restauratrice HF is uitgeroepen tot de meest populaire in Zwitserland. Wij laten zien wat de SHL onderscheidt.

  Managers worden sinds 1909 opgeleid aan de gerenommeerde hotelmanagementschool. Iedereen die studeert aan de Swiss Hotel Management School in Luzern krijgt “diepgaande, toepassings- en praktijkgerichte training in hospitality management met nationale en internationale erkenning”, schrijft de SHL in zijn informatiebrochure. De missie van de SHL is het opleiden, begeleiden en vormgeven van hooggekwalificeerde managers op hun pad. 96 procent van de studenten die een beoordeling hebben gegeven voor de onderwijsranglijst beveelt de SHL en het dipl aan. Hôtelier-Restaurateur/Hôtelière-Restauratrice HF gaat verder, terwijl de algemene beoordeling 4,5 uit 5 sterren bedraagt. Uit deze cijfers blijkt dat de afgestudeerden zeer tevreden zijn.

  “Wij leiden jongeren op met persoonlijke betrokkenheid en maken gebruik van toekomstgerichte en leerbevorderende methoden en opleidingsinhouden”, aldus de SHL. De educatieve cursus dipl. Hôtelier-Restaurateur/Hôtelière-Restauratrice HF is gebaseerd op jarenlange ervaring waarbij het managementpersoneel alle aspecten van een hotelbedrijf moet kennen. Dit type training “leidt tot uitgebreide vaardigheden die essentieel zijn voor het runnen van een bedrijf”. De opleiding kan daarom met vertrouwen het concept van praktische relevantie omarmen. “De vijf praktijkgerichte semesters en de beroepsactiviteiten daartussen weerspiegelen deze filosofie duidelijk”, schrijft de SHL op haar website.

  Locaties

  • Luzern

   Adligenswilerstrasse, 22, 6006, Luzern

  Vragen