Keystone logo
South East Technological University

South East Technological University

South East Technological University

Invoering

Welkom bij SETU, een moderne Europese universiteit in het hart van een van 's werelds meest dynamische, veerkrachtige en flexibele economieën. Ierland heeft zich ontwikkeld tot een wereldmacht, die zich voortdurend aanpast om aan toekomstige eisen te voldoen. Bij SETU belichamen we deze vooruitstrevende mentaliteit. Jouw reis naar een veelbelovende toekomst begint hier, in een van de meest gastvrije landen.

Onze universiteit is uitgerust met ultramoderne onderzoeksfaciliteiten en heeft directe connecties met toonaangevende bedrijven wereldwijd. We zetten ons in om je in staat te stellen je doelen te bereiken en je ambities waar te maken. Onze campussen zijn levendig en overzichtelijk en bieden een vriendelijke omgeving verrijkt met multiculturele ervaringen. Hier krijgt elke student de ondersteuning die nodig is om academisch uit te blinken en persoonlijk tot bloei te komen.

Dompel jezelf onder in een veelheid van culturen, gemeenschappen en landen door middel van onze diverse mogelijkheden voor studie in het buitenland en strategische partnerschappen. Bij SETU geloven we heilig in het verbreden van je horizon en het omarmen van nieuwe ervaringen.

Als een wereldwijd geëngageerd instituut pakken we wereldwijde uitdagingen aan door middel van ons onderwijs, leren, wetenschappelijke activiteiten en onderzoek. Onze toewijding aan duurzaamheid als fundamentele waarde drijft ons om te werken aan een betere toekomst voor onze planeet en gemeenschappen.

Bij SETU begrijpen we de cruciale rol die hoger onderwijs van hoge kwaliteit speelt bij het vormgeven van je toekomstige studies en carrièrevooruitzichten. Kom met ons mee op deze opwindende reis, terwijl we de weg vrijmaken voor jouw succes.

SETU - Je toekomst nu maken

Campusfuncties

Facilities

Er zijn veel faciliteiten op de SETU campussen waar leerlingen tijdens en buiten hun studie gebruik van kunnen maken. Dit omvat een Computing & Learning Resource Centre, een multimediacentrum, een tv-studio, een radiostudio, gratis internettoegang, studio's en laboratoria, een productontwerpsuite, een game-ontwikkelingssuite, een bank, restaurants, een krantenwinkel, cafés en parkeergelegenheid.

Library

De bibliotheek maakt deel uit van het Learning Resource Centre en is een centrale locatie op de campus. Het biedt het beste materiaal om leren en onderwijzen te ondersteunen. Het is de thuisbasis van uitgebreide collecties boeken, rapporten, papers, scripties, officiële publicaties, kranten, audiovisuele bronnen, tijdschriften, e-books en nog veel meer. Er zijn door het hele gebouw studiebureaus, evenals computers, kopieerapparaten en printfaciliteiten.

Student Support

Het Student Services-team biedt een verscheidenheid aan activiteiten en diensten om ervoor te zorgen dat alle studenten een veilige en plezierige onderwijservaring hebben. Ondersteunende diensten omvatten:

 • Huisvesting – advies over waar je studentenhuisvesting kunt vinden en ondersteuning bij eventuele gerelateerde problemen.
 • Gezondheidscentrum – volledige medische diensten van verpleegkundigen en bezoekende artsen
 • Pastoor – spirituele begeleiding en ondersteuning, met een multireligieuze ruimte
 • Access Office – voor gehandicapte studenten, volwassen studenten en mensen met financiële problemen
 • Counseling – professionele, gratis en vertrouwelijke ondersteuning bij persoonlijke problemen
 • Students' Union – vertegenwoordigt de stem van de student en een ruimte waar studenten tussen de lessen door kunnen ontspannen of plezier kunnen hebben.

Internationale ondersteuning

Er staat een toegewijd internationaal team klaar om internationale studenten te ondersteunen. Aan het begin van het jaar volgen internationale studenten een introductie-/oriëntatieprogramma. Dit is een geweldige kans om andere internationale studenten te ontmoeten en te leren welke toegewijde ondersteuning er is bij SETU .

  Beurzen en financiering

  To be considered for Entry Awards and Scholarships at SETU, students must first receive an offer (or conditional offer) to study in an eligible course.

  Once you have received an offer for an eligible SETU program, you will automatically be considered for any available Entry Awards. Additionally, you will have the opportunity to apply for available scholarships.

  It's important to note that the entry awards and scholarships administered by SETU Global are specifically for students who will be charged non-EU fee rates. If you are assessed and charged EU fees, you are not eligible for the scholarships advertised through SETU Global. If you have any queries regarding this, please feel free to contact SETU Global.

  Locaties

  • Carlow

   Kilkenny Rd, Carlow, Ireland, R93 V960, Carlow

  • Waterford

   South East Technological University Cork Rd, Waterford, X91 K0EK, Waterford

  Vragen