Keystone logo
South East Technological University Bachelor in de ingenieurswetenschappen: bouwkunde
South East Technological University

Bachelor in de ingenieurswetenschappen: bouwkunde

Carlow, Ierland

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

EUR 4.450 *

Op de campus

* studentenbijdrage: €3.000| collegegeld (indien van toepassing): €1,450

Invoering

Bachelor of Engineering in Civiele Techniek ontwerpen, bouwen en onderhouden van de gebouwde omgeving waarop onze moderne samenlevingen afhankelijk zijn. Civiele techniek omvat onze wegen, de levering van veilig water, riolering en afvalwaterbehandeling, gebouwen en bruggen, spoorwegen, vliegvelden, en de opwekking van elektriciteit. Ervoor zorgen dat we onze natuurlijke omgeving beschermen terwijl we deze kritieke infrastructuur duurzaam onderhouden, is een steeds belangrijker onderdeel van wat civiel ingenieurs doen.

Het werk van Civiel Ingenieurs is overal om ons heen. Prominente voorbeelden van Civieltechnische projecten over de hele wereld zijn de Brooklyn Bridge, de Hoover Dam, het Panamakanaal, het Ardnacrusha Hydroelectric Scheme, de Kanaaltunnel die Engeland en Frankrijk verbindt, de torenhoge Burj Khalifa in Dubai en het Londense metrosysteem. De afgelopen jaren hebben we in Ierland de Dublin Port Tunnel gezien, de aanleg van het Ierse snelwegennet, het lightrailsysteem Luas in Dublin en de verbazingwekkende Rose Fitzgerald Kennedy Bridge over de rivier de Barrow.

Deze opleiding geeft je de vaardigheden om als Civiel Ingenieur aan de slag te gaan en een belangrijke rol te spelen in het ontwerp, de bouw en het onderhoud van belangrijke civieltechnische projecten. Je zult kunnen werken aan grote civieltechnische projecten voor ontwerpconsultants, aannemers, ontwikkelaars, lokale overheden en nutsbedrijven zoals Irish Water en de ESB. De werkgelegenheidsvooruitzichten voor Civil Engineers zijn uitstekend: de vraag is groter dan het aanbod!

Cursusstructuur

Onze opleiding is breed georiënteerd en omvat de kerndisciplines van Civiele Techniek: Snelwegen, Constructies, Geotechniek, Water en Milieu. Je bestudeert de fundamentele ingenieurswetenschappen die aan deze disciplines ten grondslag liggen en past deze kennis toe op het ontwerp en de bouw van een grote verscheidenheid aan civieltechnische projecten, van snelwegen tot gebouwen, bruggen, water & afvalwaterprojecten en milieuprojecten. Je leert over het belang van het ontwikkelen van duurzame oplossingen voor civieltechnische projecten. Je ontwikkelt de analytische vaardigheden en gestructureerde aanpak van probleemoplossing die ten grondslag liggen aan Civiele Techniek.

Wij geloven sterk in leren door te doen. Onze cursus is opgebouwd rond een combinatie van lessen en praktisch werk. Je ontwikkelt je begrip van ingenieurswetenschappen door het toe te passen op praktische problemen. Praktisch werk omvat individuele en teamgebaseerde ontwerpprojecten en materiaaltesten in onze moderne laboratoria. Onze kleine klassen bieden je een uitstekende ondersteunende leeromgeving met gemakkelijke toegang tot overleg met je docenten. Een industriële stage in de zomer tussen het derde en vierde jaar is een integraal onderdeel van de cursus en stelt je in staat om je vaardigheden in de industrie te ontwikkelen door te werken aan echte civieltechnische projecten.

Speciale functies

  • Deze cursus is geaccrediteerd door Engineers Ireland, wat garandeert dat de cursus voldoet aan de hoge eisen die Engineers Ireland stelt aan honours graden op niveau 8 en je op weg helpt om een Chartered Engineer te worden.
  • Onze opleiding is breed opgezet en stelt je in staat om te kiezen voor een baan in verschillende civieltechnische disciplines.
  • Onze combinatie van colleges en praktijkwerk stelt je in staat om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen en te oefenen. Leren door te doen is de kern van wat je doet bij SETU Carlow.
  • Onze docenten zijn allemaal erkende civiel ingenieurs met vele jaren nationale en internationale ervaring, wat ervoor zorgt dat onze cursus een sterke praktische nadruk heeft die je voorbereidt op de wereld van het werk.
  • Uitstekende carrièrevooruitzichten! - Onze afgestudeerden werken voor consultants, aannemers, ontwikkelaars, lokale overheden en nutsbedrijven zoals Irish Water en ESB. Onze afgestudeerden hebben normaal gesproken al een baan voordat ze afstuderen.

Ideale studenten

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Voorzieningen

Over de school

Vragen