Keystone logo
Shanghai Business School

Shanghai Business School

Shanghai Business School

Invoering

Shanghai Business School (SBS), voorheen de East China Branch of Tax Administration School of the Central Government, is een 60-jarige school die onder directe auspiciën staat van de gemeentelijke overheid van Shanghai.

Door vast te houden aan het beleid om gelijke tred te houden met de tijd en nieuwe ideeën naar voren te brengen voor de afgelopen zes decennia, heeft Shanghai Business School tienduizenden goed gekwalificeerde politieke en economische leiders op alle niveaus in binnen- en buitenland afgestudeerd.

Momenteel heeft Shanghai Business School meer dan tienduizend voltijdstudenten in zijn twaalf divisies: Divisie Management, Divisie Economie, Divisie Financiën en Boekhouding, Divisie Ecologie en Toerisme, Divisie Kunst en Design, Divisie Vreemde Talen, en Internationale Uitwisseling, Afdeling Computer- en Elektronische Informatie, Afdeling Voedingswetenschappen, Afdeling Media en Journalistiek, Afdeling Recht en Politiek, College voor Sociale Wetenschappen en Foundation Courses, en Afdeling Volwassenenonderwijs. De school biedt twintig niet-gegradueerde programma's, vijfenveertig geavanceerde beroepsopleidingen en zeven Chinees-buitenlandse samenwerkingsprogramma's, waarvan er twee nationale experimentele programma's voor onderwijshervorming worden genoemd en één een experimenteel programma voor onderwijshervorming op gemeentelijk niveau. De arbeidsparticipatie van de afgestudeerden is boven de 95% gebleven en behoort tot de voorhoede van de universiteiten en hogescholen in Shanghai.

Locaties

  • Shanghai

    Xuhui Campus, Room 1302, 2271 West Zhong Shan Road, 200235, Shanghai

    Vragen