Keystone logo
Stevens-Henager College

Stevens-Henager College

Stevens-Henager College

Invoering

Bij Stevens-Henager College vind je de juiste opleiding om je te helpen een betere carrière op te bouwen, zodat je sneller het leven kunt leiden dat je wilt. Of je nu net van de middelbare school komt of al een gevestigde waarde in je carrière bent, Stevens-Henager biedt de opleiding die je nodig hebt om je dromen te verwezenlijken volgens jouw voorwaarden en volgens jouw schema.

Stevens-Henager dient de gemeenschap in Utah en heeft geen winstoogmerk, wat betekent dat we in studenten investeren. Van inschrijving tot afstuderen (en zelfs daarna), we zijn toegewijd aan uw succes. Ontdek wat Stevens-Henager anders maakt en ontdek uw carrière in de gezondheidszorg, het bedrijfsleven of informatietechnologie.

Bij Stevens-Henager College geloven we dat een kleinere school een GROOT verschil kan maken in je carrière. Lees wat het Stevens-Henager College anders maakt dan een traditionele hogeschool of universiteit. Zien dat u slaagt in uw carrièredoelen en het leven leiden dat u wilt, is de reden waarom we doen wat we doen. Lees meer over de missie van het Stevens-Henager College en wat dit voor jou als student betekent.

Stevens-Henager College zoekt intelligente, gedreven, productieve, getalenteerde en innovatieve instructeurs en medewerkers om onze studenten te helpen slagen.

Stevens-Henager College is geaccrediteerd door de Accrediting Commission of Career Schools and Colleges (ACCSC). De ACCSC is een accreditatie-instantie erkend door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs.

Bij Stevens-Henager College zijn we uniek opgezet om u te helpen uw carrièredoelen te bereiken. Dankzij onze accreditatie en onze non-profitstatus kunnen we u de kwaliteitsvolle, carrièregerichte opleiding bieden die u nodig heeft.

Locaties

 • Salt Lake City

  West Vine Street,383, 84123, Salt Lake City

  • West Haven

   South 1350 West,1890, 84401, West Haven

   • Boise

    South Entertainment Avenue,1444, 83709, Boise

    • 2001

     2001, Verenigde Staten

     Vragen