Keystone logo
Shippensburg University - John L. Grove College of Business BSBA - International Mangement
Shippensburg University - John L. Grove College of Business

BSBA - International Mangement

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Internationale managementconcentratie

Bedrijven, groot en klein, hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan wereldwijde zakelijke ondernemingen, hetzij door export, import, internationale handel, hetzij door productie of het opzetten van serviceactiviteiten in het buitenland. Ship's internationale managementconcentratie vergroot uw kennis van zaken, management, marketing, financiën en economie naar de mondiale arena. Het programma biedt training in een breed scala aan management- en bedrijfstheorieën en vaardigheden die relevant zijn voor internationale operaties.

Waarom International Management studeren bij SHIP?

De internationale managementconcentratie op Shippensburg University vult het kernbedrijfscurriculum aan met cursussen die uw kennis van zaken, management, marketing, financiën en economie uitbreiden naar de mondiale arena, terwijl u bekend raakt met verschillende wereldculturen, religies en samenlevingen. Vaardigheid in een vreemde taal is een vereiste van de internationale management majoor. Hoewel studeren in het buitenland geen programmavereiste is, wordt ten sterkste aangeraden dat internationale managementstudenten gebruik maken van studeren in het buitenland, mogelijkheden bieden om taalvaardigheden te ontwikkelen en hun bewustzijn van culturele en zakelijke praktijkverschillen vergroten. Onze afgestudeerden zijn niet alleen gekwalificeerd voor instapposities in Amerikaanse bedrijven, maar hebben ook stagiairs in managementfuncties bij Amerikaanse dochterondernemingen van buitenlandse bedrijven zoals BMW, Royal Dutch Shell en Unilever.

Carrièremogelijkheden

Het programma bereidt je voor op banen bij overheidsinstanties, multinationale bedrijven of bedrijven van elke omvang met internationale activiteiten. Het programma biedt ook een solide basis voor graduate studie.

Het gemiddelde salaris voor internationale managementfuncties bij PA is $ 36.000.

Toelatingseisen en diplomavereisten

De undergraduate Bachelor of Science graad in Business Administration in Management vereist de voltooiing van een minimum van 120 credit-uren in de volgende gebieden:

Algemene onderwijscursussen: Alle studenten moeten het algemene onderwijsprogramma van de universiteit afronden, dat een evenwichtige basis voor liberale kunsten biedt.

Business Core Curriculum: Accounting majors volgen hetzelfde kerncurriculum als andere business majors. Deze kern omvat economie, financiën, informatiesystemen, marketing, gedrag van organisaties en bedrijfsrecht evenals andere zakelijke onderwerpen.

Studentengroepen

Het John L. Grove College of Business heeft een aantal clubs waar studenten aan deelnemen en leren meer over hun studiegebied buiten het klaslokaal. Studentenprofessionals bieden studenten diverse mogelijkheden om professionele contacten te leggen, hun studie te verbeteren met praktische hulp en duurzame vriendschappen op te bouwen binnen het bedrijfsleven. De International Business Club biedt studenten professionele netwerkmogelijkheden in de internationale zakelijke arena en de club sponsort een jaarlijkse International Business Study Abroad Expo.

Accreditaties

Het John L. Grove College of Business, opgericht in 1971, is een van de belangrijkste business schools in de Mid-Atlantische regio. Sinds 1981 is ons college internationaal geaccrediteerd door AACSB International, het meest prestigieuze bedrijfsaccreditatiebureau.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • BSc International Business Management
  • Berlin, Duitsland
  • Potsdam, Duitsland
 • Dubbele graad: BSc (Hons) Internationaal bedrijfsmanagement
  • Berlin, Duitsland
 • Bachelor in internationaal management - Frankrijk
  • Paris, Frankrijk
  • Lyon, Frankrijk