
Bachelor of Science in Hospitality Management
Lucerne, Zwitserland
DUUR
4 Years
TALEN
Engels
TEMPO
Full time
DEADLINE VOOR AANMELDING
Aanvraagdeadline
EERSTE STARTDATUM
Aug 2025
COLLEGEGELD
CHF 14.547 / per semester
STUDIE FORMAAT
Op de campus
Invoering
Het bachelorprogramma is ontworpen om diepgaande knowhow op het gebied van gastvrijheid, expertise op het gebied van bedrijfsmanagement en professionele praktische vaardigheden te leveren en wordt aangeboden in samenwerking met de Hogeschool voor Toegepaste Wetenschappen en Kunsten Luzern (HSLU).
De Bachelor of Science in Business Administration major in Hospitality Management bij SHL wordt aangeboden in samenwerking met en uitgereikt door de University of Applied Sciences and Arts Lucerne (HSLU), geaccrediteerd door de Zwitserse federale overheid en in overeenstemming met de Bologna-verklaring.
Credits: 180 ECTS
Erkenning van diploma's: Wereldwijd
Galerij
toelatingen
leerplan
Jaar 1 - Culinaire kunst en uitmuntende service
Semester 1 - Voedsel- en drankactiviteitencursussen
- Theorie en praktijk van culinaire kunsten
- Evenementen- en banketactiviteiten
- Gebakcreatie en baktechnieken
- Voeding en duurzame levensstijl
- De kunst van het dienen in theorie en praktijk
- Oenologie en drankwetenschappen
- Food and Beverage Management
- Interdisciplinaire competenties
- Duitse
- Coaching vóór de stage
Semester 2 - Industriestage Voedsel en Drank
Je eerste industriële stage volgt in het tweede semester in Zwitserland of in het buitenland, waar je de begeleide werkervaring van het eerste semester in Zwitserland in de praktijk brengt terwijl je de uitdagingen van praktijksituaties onder ogen ziet en de kennis die je in een professionele omgeving hebt opgedaan, kunt toepassen. .
Jaar 2 - Typisch horecamanagement
Semester 3 - Kamerverdelingsoperatiescursussen
- Rooms Division Management
- Mystery Guest-ervaring
- Kwaliteitsverzekering
- Strategische en economische concepten
- Toerisme
- Basis in bedrijfsvoering en procedures
- Zakelijke simulatie
- IT-hulpmiddelen voor de horeca
- Interdisciplinaire competenties
- Duitse
- Coaching vóór de stage
Semester 4 - Afdeling Industriestagekamers
De tweede stage in de industrie stelt je in staat om de kennis die je in semester drie hebt opgedaan in de praktijk te brengen. Er wordt van je verwacht dat je meer verantwoordelijkheid neemt en ervaring opdoet als supervisor. Je kunt ervoor kiezen om in verschillende functies te werken die verband houden met Rooms Division in Zwitserland of in het buitenland.
Jaar 3 - Toegepaste Hospitality Bedrijfskunde en Management
Semester 5 - Hospitality Business Administration en Semester 6 - Hospitality Managementcursussen
- Bedrijfsorganisatie en strategie
- Leiderschap
- Financiële en management accounting
- Economie
- Revenue Management, Distributie en Investeringspsychologie
- Strategische Marketing, Concepten en Communicatie
- Internationaal juridisch bewustzijn en risicobeheer
- Hotelontwikkeling - Bouw en ontwerp
- Wiskunde voor bedrijfskunde en economie
- HR-management en talentontwikkeling
- Academische vaardigheden ontwikkelen
- Interdisciplinaire competenties
- Duitse
Jaar 4 - Internationaal bedrijfsmanagement en mondiaal leiderschap
Semester 7 - Internationaal bedrijfsmanagement en Semester 8 - Mondiaal leiderschapcursussen
- Financieel management
- Bedrijfsfinanciën
- Management Accounting
- Economie
- Inferentiële statistiek en economieproject
- Risicomodellen en optimalisatie
- Beschrijvende gegevensanalyse
- Privaat ondernemingsrecht
- Bedrijfsethiek
- Duurzame ontwikkeling
- Interculturele communicatie
- Schrijven voor belanghebbenden
- Academische vaardigheden ontwikkelen
Programma resultaat
Credits: 180 ECTS points
Degree accreditation:
- Geaccrediteerd door de Zwitserse federale overheid en in overeenstemming met de Bologna-verklaring, met behulp van het European Credit Transfer System (ECTS)
- Federally recognised in accordance with the Federal Vocational Training Act. SHL is subject to supervision by the federal government and the canton of Lucerne
- EduQua certified. EduQua is the Swiss quality certificate for continuing education institutions, awarded by the State Secretariat for Economic Affairs (SECO), the State Secretariat for Education, Research and Innovation (SERI) and the Swiss Association for Association for Continuing Education (SVEB)
Programma collegegeld
Carrièremogelijkheden
Ons toegewijde Stage- en Carrièreteam biedt onze studenten toegang tot een breed en divers aanbod van industriële partners wereldwijd, stageplaatsen en toekomstige recruiters van 200 topbedrijven die jaarlijks onze school bezoeken om onze studenten en afgestudeerden te werven.
CARRIÈREONTWIKKELINGSACTIVITEITEN
- CARRIÈRE COACHING
- CARRIÈRE DAGEN & JOB PLATFORM
- PERSOONLIJKE MERK WORKSHOPS
CARRIÈREMOGELIJKHEDEN
Onze Alumni zijn niet alleen gekwalificeerd om managementfuncties te bekleden in de fascinerende gastronomie- en hotelindustrie, of de bredere hospitality- en toerisme-industrie. U zult ook zien dat ze kansen vinden in een breed scala aan bedrijven en organisaties in gerelateerde service- en klantgerichte industrieën zoals luxe retail, private banking, vastgoed en zelfs hoger onderwijs.
Voorzieningen
Programma levering
Vierjarige voltijdse Engelstalige opleiding met 6 academische semesters op de campus en 2 betaalde stages.
Duur: 4 jaar als je start in augustus/september en 4,5 jaar als je start in februari.