Keystone logo
SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

Invoering

Een levendige leerervaring

Hartelijk welkom bij het Swiss College of Hospitality Management Lenk

SHML, een geregistreerd Zwitsers bedrijf in het kanton Bern, is de eerste Boutique Hotel School in Zwitserland die werd geconceptualiseerd en ontwikkeld om studenten voor te bereiden op een veelbelovende carrière in de horeca, gebaseerd op de operationele filosofieën van luxe internationale boutique hotels en resorts. Deze gastvrijheidjuwelen zijn overal in de wereld te vinden, variërend van luxe suites met twee suites tot tweehonderd kamers met meer kamers, en worden vertegenwoordigd door beroemde bedrijven zoals The Leading Hotels of the World, Small Luxury Hotels, Relais

Om te zorgen voor strenge academische curricula en inhoud heeft ons College of Hospitality Management een managed progression-overeenkomst gesloten met de University of Gloucestershire voor een aanvullende studie BA (Hons) in Strategic Hospitality Management op hun campus in Cheltenham (VK).

Ons College SHML bevindt zich in het uitzonderlijk veilige Berner Oberland en opereert in een echt boetiekhotel dat tijdens het winterseizoen open is voor gasten. Het pand biedt een ideale omgeving om activiteiten te stimuleren, zoals deze zich voordoen binnen de commerciële operaties van boetiekhotels over de hele wereld, inclusief de voortreffelijke kunst van de productie en diensten voor voedsel en drank, kamers, toezicht- en managementprocedures. SHML heeft tot doel de in de tijd bewezen fundamenten van Swiss Hotel Operations in leven te houden, evenals gesteund te worden door de Zwitserse cultuur die in de afgelopen twee eeuwen onderscheidingen heeft verkregen die uniek zijn in de wereld. Zwitserse cultuur impliceert integriteit, neutraliteit, eenheid, onpartijdigheid, respect voor elkaar en individuele verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu.

Ons college-syllabi verschilt niet van andere programma-omtrekken, behalve dat de inhoud en feitelijke overdracht aan studenten wordt afgehandeld door professionele hoteliers die in de loop der jaren de vaardigheden hebben verworven om enkele van de beste hotels en resorts in de wereld te exploiteren en te beheren.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze speciale hogeschool voor hospitality management.

Waarom SHML

Wat betekent Boutique Hotel Management School?

Onze boetieks staan ​​voor persoonlijk onderwijs in kleine klassen. Studenten wonen, studeren en oefenen in een volledig uitgerust hotel. Onze docenten, die op de campus wonen, zijn bijna 24/7 bereikbaar; onze programma's zijn ontwikkeld door hoteliers voor hoteliers en worden geleverd door docenten met een lange ervaring in internationaal hotelmanagement.

Wat zijn onze USP's

 • Hoge interactie met docenten op de campus met directe kennis en netwerken - 'gratis advies' van docenten,

 • Ervaring van hoge kwaliteit - De doorstroom van studenten is laag, waardoor meer persoonlijk onderwijs mogelijk wordt; De klasgrootte is klein;

 • Hoog serviceniveau: tijd en capaciteit om studenten te helpen beslissen wat ze willen doen, ondersteuning bij het vinden van een geschikte baan

 • Veilige omgeving voor studenten, ze worden goed verzorgd

 • Training voor internationale gastvrijheid;

 • Innovatief denken op basis van traditionele hotelierstijl,

 • Het programma is aangepast aan de eisen van de industrie (het ligt dicht bij de industrie):

 • Hands-on training, studenten voorbereiden op het echte leven in de industrie (de basis lopen - studenten zijn operationeel na hun afstuderen om een ​​volgende stap in hun carrière te maken):

 • Programma gebaseerd op veranderende behoeften van de industrie door inzichten van de raad van adviseurs, het bestuursnetwerk en de ervaring van docenten;

 • Stages zijn bedoeld om internationale vacatures en academische vooruitgang te openen (let op: gezien de beperkingen op de Zwitserse markt, zijn de tweede stages internationaal en bedoeld om studenten te helpen bij het veiligstellen van banen buiten Zwitserland)

 • (Capstone) het project stelt studenten in staat een businessplan te ontwikkelen dat hun interesses weerspiegelt (familiebedrijf, werkelijke werkintenties / opstartideeën);

Mission Statement

SHML zal in een echte boutique hospitality-omgeving de traditionele fundamenten van Zwitserse activiteiten onderwijzen en combineren met state-of-the-art hospitality-knowhow voor internationaal management, waarbij alle studenten worden blootgesteld - tijdens hun studie en na hun afstuderen - om directe contacten te leggen met professionele hoteliers, voor een echte en gekwalificeerde interactie voor succes. De professionele toekomst van elke student vormt de kern van de missie voor de managing proprietors, faculteiten en medewerkers van SHML.

We willen een educatieve sfeer creëren die studenten graag rond willen hebben. Onze programma's zijn bedoeld om studenten in staat te stellen uitdagingen aan te gaan en ervaringen op te doen die misschien nieuw voor hen zijn. Bij SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk streven we er voortdurend naar om leren leuk en dynamisch te maken, zodat al onze studenten hun doelen kunnen bereiken.

Onze doelen

Breng je naar het volgende niveau

We streven ernaar onze studenten te verbeteren door educatieve ervaringen zowel binnen als buiten de klas. SHML - Swiss Hotel Management School Lenk wil een toevluchtsoord creëren waar studenten zich veilig voelen om hun angsten aan te pakken en al hun doelen te bereiken. We bieden verschillende services die zijn ontworpen om studenten te helpen de beste versie van zichzelf te zijn terwijl ze onderweg plezier maken.

onze filosofie

We respecteren de individuele behoeften van al onze studenten en geloven dat ze met de juiste begeleiding en richting allemaal kunnen slagen. Onze educatieve benadering stelt onze studenten in staat om het conventionele denken ter discussie te stellen en hun academisch inzicht met toewijding en originaliteit na te streven.

Geloof in het koesteren, begeleiden en ontwikkelen van studenten om op te staan ​​voor toekomstige professionele uitdagingen en in het leven, gebaseerd op morele waarden en ethische principes die, op een hoger niveau, de belofte en de betekenis van succes met zich meebrengen.

Onze waarden

Bij SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk respecteren we onze studenten en begrijpen dat elk van hen individuele wensen en behoeften heeft. Wij geloven dat leren alleen kan worden bevorderd vanuit een gevoel van wederzijds respect, begeleiding en richting, en doen ons uiterste best om die waarden te behouden in alles wat we doen. Onze unieke aanpak biedt onze studenten het juiste ondersteuningssysteem dat hen zal helpen het pad naar succes te vinden.

Onze normen

Met jarenlange ervaring als opvoeders weten we precies wat nodig is om studenten te betrekken. Onze unieke onderwijsaanpak zorgt ervoor dat onze studenten zich gewaardeerd, gerespecteerd en gewaardeerd voelen. Bij SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk geloven we in het bevorderen van een creatieve, collaboratieve en boeiende ervaring om onze studenten te helpen hun volledige potentieel te bereiken en hen te helpen hun dromen na te streven. Neem contact met ons op om te ontdekken wat we voor u kunnen doen.

Locaties

 • Lenk im Simmental

  Rawilstrasse 23, 3775, Lenk im Simmental

Vragen