Keystone logo
Shorter University Including Robert H. Ledbetter College Of Business BACHELOR VAN BEDRIJFSADMINISTRATIE IN COMPUTERINFORMATIESYSTEMEN
Shorter University Including Robert H. Ledbetter College Of Business

BACHELOR VAN BEDRIJFSADMINISTRATIE IN COMPUTERINFORMATIESYSTEMEN

Rome, Verenigde Staten

Request duration

Request teaching languages

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De afdeling Computerinformatiesystemen biedt een Bachelor of Business Administration in Computer Information Systems (CIS). De meeste cursussen worden aangeboden in het traditionele, face-to-face-formaat, terwijl sommige online worden aangeboden. De afdeling heeft ook een actief stageprogramma bij lokale organisaties om waardevolle ervaring op te doen in verschillende informatietechnologie (IT) gerelateerde velden.

De BBA-graad in CIS biedt een solide basis in de principes en praktijk van informatietechnologie, waardoor onze studenten verschillende kansen op werk kunnen vinden. De nadruk ligt op toepassingen van informatietechnologieën die zakelijke behoeften ondersteunen, in plaats van op de computer zelf. Studenten die een BBA in CIS behalen, kunnen web- en applicatieontwikkeling, systeemanalyse en -ontwerp, databasebeheer en IT-projectbeheer ontwikkelen. Studenten worden aangemoedigd om algemene zaken, computerkunst en vele andere onderwerpen op te nemen ter ondersteuning van het ontwikkelen van een goed afgeronde studie van het informatietechnologieveld bij de toepassing van oplossingen voor de zakelijke behoeften van vandaag.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Bachelor Bedrijfskunde en IT
    • Berlin, Duitsland
  • Bachelor of Science in informatiesystemen - Concentratie bedrijfsinformatie
    • Greenville, Verenigde Staten
  • Bachelor in Information & Communication Technology
    • Eindhoven, Nederlanden