Keystone logo
Siam University

Siam University

Siam University

Invoering

Siam brengt al 50 jaar slimme afgestudeerden voort die ons land dienen in vele carrièregebieden. Onze academische programma's zijn toonaangevend, praktisch en praktijkgericht. Bij Siam omvatten onze programma's verschillende vakken en studiemogelijkheden, solide trainingsprojecten en pittige workshops, zodat je je kunt specialiseren in je interesses en kennis kunt maken met internationale vrienden.

Universiteit van Siam: Innovatie voor duurzaamheid

Officieel opgericht in 1973 door de heer Narong Mongkhonvanit PhD, heeft de Siam Universiteit zich sinds 1986 gevestigd als een volledig georganiseerde, particuliere instelling voor hoger onderwijs in Bangkok onder overheidsregulering. Met Air Chief Marshal Chalit Pukbhasuk, het lid van de Privy Council als voorzitter van de universiteitsraad en de heer Pornchai Mongkhonvanit PhD, als president, heeft de Siam Universiteit tot nu toe meer dan 75.000 afgestudeerden voor Thailand voortgebracht.

In 2022 ondersteunt de campus van de Siam Universiteit in Bangkok 10.000 Thaise en 500 buitenlandse studenten. De universiteit biedt bachelor-, master- en doctoraatsopleidingen in 46 programma's, 15 faculteiten en 1 graduate school. Een groot aantal programma's is internationaal verbonden met uitwisselingsprogramma's voor studenten in Azië, Afrika, Europa en de VS.

Siam University werd door UIGreenMetric in 2023 gerangschikt in de top 5 van duurzame universiteiten in Thailand, op de 76e plaats op de wereldranglijst van 1183 duurzame universiteiten. Ook nr. 1 van de Thaise privé-universiteiten.

Met duurzaamheid als een van onze belangrijkste principes werken docenten, studenten en ambtenaren van de Siam Universiteit als één team samen met de lokale bevolking van het Phasicharoen-district, de Goverment Saving Bank en andere overheids- en particuliere sectoren. Ons partnerschap met de lokale bevolking spaart het milieu en cultiveert duurzame ideeën door het gebruik van innovatieve hulpmiddelen en gedeelde verantwoordelijkheden.

We hopen door te gaan met het vergroten en promoten van duurzaamheid op de campus van de universiteit en daarbuiten, om leiders op dit gebied te zijn en te creëren.

Accreditaties

Geaccrediteerd door AACSB

Locaties

  • Bangkok

    38 Phet Kasem Rd, Phasi Charoen, 10160, Bangkok

    Opleidingen

    Vragen