Keystone logo
Siena Heights University BBA in sportmanagement
Siena Heights University

BBA in sportmanagement

Adrian, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

USD 28.000 / per year

Op de campus

Invoering

Siena Heights University's Sport Management Program zorgt ervoor dat studenten een solide achtergrond krijgen in zakelijke kennis en vaardigheden. Studenten krijgen ook een sterke sportbasis die hen uitdaagt om de cultuur van de sport te onderzoeken, na te denken over de ethische dimensies van sport, kritieke kwesties in de sport te analyseren, evenals te studeren en deel te nemen aan evenementenplanning, marketing en sportmanagement.

Siena Heights University onderscheidt zich van andere instellingen door het aanbieden van een Sport Management programma gebaseerd op een sterke business core, inclusief management, marketing, economie, ethiek, recht, financiën en strategische planning.

Als gevolg van een sterke toewijding aan de vrije kunsten, ontvangen studenten in deze major ook een brede algemene opleiding met een focus op sociale grondslagen, waaronder sociologie, psychologie en de geschiedenis van de sport.

Het Sport Management Programma is gehuisvest in de Business and Management Division waar studenten een BBA behalen. Afgestudeerden ervaren hoge plaatsingspercentages in het concurrerende bedrijfsleven en gaan ook naar een graduate school.

Het programma is gebaseerd op theorie en toepassing. Bij Siena Heights University krijgen studenten de kans om de vrije kunsten te bestuderen, met inbegrip van kritische sociale grondslagen en het bedrijfsleven. Onze studenten krijgen ook veel kansen om klassikaal leren te verbinden met ervaring in de sportindustrie. Het programma is ook ontworpen om studenten leiderschapservaring in het veld te geven.

Snel feit

Studenten ronden hun programma af met een stage die hen de mogelijkheid biedt om complexe sportbedrijfsproblemen op te lossen in reële omstandigheden.

Veldervaringen

Het hoogtepunt van het Siena Heights University Sportmanagementprogramma is het veldervaringscomponent dat studenten de kans biedt om twee praktische, praktijkervaringen te doen.

De eerste is een practicum van 150 uur dat studenten kennis laat maken met het sportveld en hen laat kennismaken met mogelijke carrières.

Tijdens hun laatste jaar voltooien studenten een stage van 40 uur per week die een heel academisch semester beslaat. Deze ervaring geeft studenten de mogelijkheid om waardevolle ervaring op te doen met betrekking tot hun loopbaanambities en een kans om hun eigen professionele netwerk op te bouwen.

Studenten hebben stages gelopen bij verschillende hogeschool-, professionele en andere sportorganisaties, waaronder de volgende:

 • Detroit Tigers
 • Detroit Red Wings
 • Lenawee County YMCA
 • Michigan International Speedway
 • Atletische afdeling van de Michigan State University
 • Paleis sport en entertainment
 • De Universiteit van Toledo
 • Toledo Modder Hens
 • Atletische afdeling van de Universiteit van Tennessee

Op de gemeenschap gebaseerd leren

Siena Heights University Studenten Sportmanagement doen in hun eerste jaar praktijkervaring op via community-based leerprojecten. Studenten werken samen met de Boys and Girls Club van Lenawee County en de Adrian Parks and Recreation Department om sportprogramma's te coördineren, waaronder een vlaggenvoetbalprogramma, familiedagevenement, prijsuitreiking en herfstfestival.

Deze gemeenschapsgebaseerde leerpartnerschappen bieden studenten de mogelijkheid om theoretische en praktische ervaringen te combineren en tegelijkertijd bij te dragen aan lokale organisaties.

Programma-onderscheidingen

 • Ons programma is gebaseerd op theorie en ervaringsleren, waarbij we directe ervaring op het gebied van sport opdoen door middel van competitieve stages en gemeenschapsgerichte leerprojecten;
 • Een casusgebaseerd curriculum waarbij studenten in-class cases voltooien die hen uitdagen om echte zakelijke problemen op te lossen terwijl ze kritische en integratieve denkvaardigheden toepassen;
 • Een hoog plaatsingspercentage na het afstuderen, met veel studenten die een graduate school volgen met een assistentschap voor afgestudeerden.

Programma collegegeld

Over de school

Vragen