Keystone logo
Simpson College

Simpson College

Simpson College

Invoering

over Simpson

Opgericht in 1860, heeft Simpson generaties studenten voor een succesvolle loopbaan, graduate schools of dienst werk voorbereid. Onze mooie campus ligt op 75 acres in Indianola, Iowa en biedt het beste van twee werelden: een verzorgende academische omgeving die dicht bij de carrière, stage en entertainment opties die beschikbaar zijn in Iowa hoofdstad.

De meeste van onze professoren houden de hoogste graden in hun vakgebied, en ze zijn toegewijd aan het helpen van de meer dan 1.400 leerlingen hun dromen te verwezenlijken. Studentenleven is spannend en vervullend, met tientallen mogelijkheden voor studenten om deel te nemen, in alles, van het Griekse leven te intercollegiate en intramurale sport. succes van Simpson's in de bevordering van kwaliteitsprogramma's en het verstrekken van uitzonderlijke waarde is landelijk erkend door Competitive Colleges Peterson en US News. Dit is een grote universiteit, en hoe meer dat mensen leren over Simpson, de meer onder de indruk ze worden. Wij nodigen u uit om te bezoeken en neem een ​​kijkje.

Feiten op een rij Gesticht In 1860 werd Simpson College opgericht door leden van de Iowa United Methodist Church.

Accreditatie Simpson College is volledig geaccrediteerd door de Higher Learning Commissie en een lid van de Noord Centrale Vereniging sinds 1913.

Locaties Indianola, Iowa, een gemeenschap van 13.000 mensen op 12 mijl ten zuiden van Des Moines, dat is Iowa bloeiende hoofdstad. Simpson heeft ook campussen in West Des Moines en Ankeny.

Hoofd Campus Vijfentachtig acres bestaan ​​belangrijkste campus Simpson in Indianola met 34 grote gebouwen, waaronder: College Hall, Wallace Hall, Mary Berry Hall, George Washington Carver Science Center, Dunn Bibliotheek, Kent Campus Center, Smith Memorial Chapel, Blank Performing Arts Center, Athletic complex, Amy Robertson Music Center en Henry H. en Thomas H. McNeill Hall.

Karakter Simpson College is een United Methodist gerelateerd, onafhankelijk, undergraduate, coeducational, liberale arts college.

Academiejaar Twee van vier maanden semesters en een drie weken durende termijn mei, die het mogelijk maakt voor gespecialiseerde studie in of buiten de campus, maakt het academiejaar.

Aantal Faculteit De faculteit student ratio is een professor voor elke 13 studenten met 86 procent van de 95 leden tellende, full-time faculteit te hebben verdiend de hoogste graad in hun vakgebied.

Aantal studenten De student lichaam is opgebouwd uit 1400 full-time studenten en 300 part-time studenten.

Toelating Aanvraagformulier, middelbare school transcripties, ACT of SAT-scores en aanbeveling van opdrachtgever of begeleidingsadviseur worden beschouwd in acceptatieproces.

Kosten De kosten voor het academisch jaar 2016-17 zijn als volgt: collegegeld en vergoedingen $ 35.876; standaard kamer kost $ 3.860; standaard bestuur rekent $ 4.103.

Majors, Minors & Programs Simpson biedt 80 majors, minderjarigen en de programma's.

buitenschoolse Organizations Tachtig-vier procent van de studenten zijn betrokken bij de student de overheid, krant, radio, intercollegiate en intramurale sporten, Griekse leven, departementale activiteiten, eer en beroepsgroepen, muziek, drama, religie en andere belangengroepen.

Intercollegiate Sporten Men: honkbal, basketbal, cross country, voetbal, golf, voetbal, tennis, atletiek, worstelen; Vrouwen: basketbal , cross country, golf, softbal, voetbal, zwemmen, tennis, track & veld, volleybal

  • Recente Iowa Intercollegiate Athletic Conference Champion (sinds 1987).

Eer en professionele organisaties Alpha Lambda Delta; Alpha Sigma Lambda; Beta Beta; Epsilon Sigma; Mu Phi Epsilon; Omicron Delta Kappa; Phi Alpha Theta; Phi Mu Alpha Sinfonia; Student Education Association.

Griekse Organizations Fraternities: Alpha Tau Omega, Kappa Theta Psi, Lambda Chi Alpha Sigma Alpha Epsilon Sororities: Delta Delta Delta, Kappa Kappa Gamma, Pi Beta Phi, Sigma Lambda Gamma

onderscheidend Feiten Simpson staat bekend om zijn kwaliteitsprogramma's en de waarde van concurrerende Colleges Peterson's en door US News and World Report. Daarnaast Simpson behoort tot de natie de top 100 universiteiten in percentage van de studenten die in het buitenland studeren, volgens US News and World Report. Simpson is ook de zomerresidentie van de internationaal erkende Des Moines Metro Opera. Opgemerkt wetenschapper George Washington Carver begon zijn college carrière bij Simpson in 1890.

Head Administrators Voorzitter Raad van Toezicht: Sunnie Richer President: Jay Simmons President kabinet

Locaties

  • Indianola

    701 North C Street Indianola, Iowa 50125, 50125, Indianola

    Vragen