We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

© Eli Haney, Northwest University photographer
Sinclair Community College

Sinclair Community College

Sinclair Community College

Invoering

Met een van de laagste collegegeld tarieven in Ohio, Sinclair Community College is consequent in de top en is toegewijd aan het verstrekken van kwaliteit van het onderwijs.

Sinclair'S student faculteit verhouding van 19-1 is een van de laagste op elk Ohio college. Sinclair werd opgericht als een YMCA college in 1887, en bedient meer dan 30.000 per jaar, met meer dan 330 full-time studenten die Sinclair in 2015.

Sinclair is gevestigd in gelegen in het centrum Dayton, Ohio. Dayton is de zesde grootste stad in Ohio, met een bevolking van ongeveer 150.000; de omliggende Dayton grootstedelijke gebieden heeft 800.000 inwoners. Home naar Wright-Patterson Air Force Base en het Nationaal Museum van de Amerikaanse luchtmacht, Dayton is bekend voor de lucht- en ruimtevaart en heeft veel onderzoek en ontwikkeling in de luchtvaart en vliegtuigbouw velden.

Dayton is een vriendelijke stad voor internationale studenten. "Welkom Dayton" is een communautair initiatief dat de integratie van immigranten in de grotere Dayton-gebied bevordert en weerspiegelt de filosofie dat mensen met verschillende achtergronden, vaardigheden en ervaringen zijn belangrijk voor de VS

Locaties

  • Dayton

    444 West Third Street, 45402, Dayton

Vragen