Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
San Mateo Colleges of Silicon Valley

San Mateo Colleges of Silicon Valley

San Mateo Colleges of Silicon Valley

Invoering

Bekijk hier onze online brochure.

Top 10 Redenen voor Studeren aan de San Mateo Colleges van Silicon Valley

 1. Onze drie openbare community colleges (Cañada College, Universiteit van San Mateo en de Horizon College) staan ​​bekend om hun kwaliteit overdracht van programma's en diensten, alsmede gegarandeerde transfers van en samenwerking met selectieve universiteiten.
 2. De jaarlijkse collegegeld van $ 6456 USD.
 3. De drie hogescholen zijn de veiligste in Californië en een van de veiligste in het land.
 4. # 1 in gegarandeerd transfers tot vier jaar universities- momenteel 55 universiteiten bieden gegarandeerde transfers naar onze studenten.
 5. overdracht Onsite advisering door UC Berkeley vertegenwoordigers en een groei van 165% in de overdracht toelating tarief voor UC Berkeley in het meest recente jaar (89 in 2014 en 213 in 2015).
 6. Alle drie de hogescholen bieden kwaliteit associate, certificaat en overdracht van programma's in state of the art onderwijsfaciliteiten met bekroonde docenten en personeel, tal van netwerken en stagemogelijkheden met de Silicon Valley high-tech bedrijven in de hogescholen.
 7. Global Beca beurs, waaronder volledige collegegeld ontheffingen, beschikbaar voor inkomende internationale studenten.
 8. Prioriteit cursus registratie voor internationale studenten.
 9. Huisvestingscoördinator beschikbaar om te helpen met huisvesting in de buurt van onze drie hogescholen.
 10. Landelijk erkende STEM center bij Cañada College en Fabrication Lab aan de Horizon College.

San Mateo Colleges van Silicon Valley omvatten drie uitstekende volledig geaccrediteerde tweejarige community colleges: Cañada College, Universiteit van San Mateo en de Horizon College. Ze bevinden zich in het hart van de omgeving van San Francisco Californië.

Alle drie de hogescholen hebben "Transfer Toelating Garanties", met misschien wel het grootste aantal publieke en private universiteiten in de Verenigde Staten. Dit biedt studenten de zekerheid van het krijgen in een universiteit als de student voldoet aan de universiteit academische en andere eisen en niet onderworpen zijn aan de typische universiteit eerstejaars toelating "selectiviteit hindernis". In 2015 werden 236 studenten toegelaten tot UC Berkeley van de drie hogescholen als instromers. Deze studenten zullen betreden als junioren en hoeft alleen nog twee jaar om een ​​bachelor's degree te voltooien op UC Berkeley.

De colleges staan ​​bekend om hun STEM (Science, Technology, Engineering en Wiskunde) programma's en de Horizon College heeft een stage bij Caltech en UC Berkeley. Cañada College heeft een bekroond STEM Center, een eerste onder alle community colleges in Californië. De animatie klasse is bijvoorbeeld gegeven door een medewerker Pixar. De Horizon College, op slechts 15 minuten van San Francisco, biedt de internationale handel en een verscheidenheid aan Biotech and Engineering overdracht programma's. Het heeft ook een stage programma met Caltech en UC Berkeley. College van San Mateo is een van de oudste community colleges in Californië. In de jaren 1920, de Universiteit van San Mateo was voor een groot deel, een prep school of springplank naar Stanford University en de University of California (Berkeley).

Studeren in Silicon Valley potentieel geeft studenten stage en mogelijkheden om te netwerken in Google, Apple, Salesforce, Twitter en Facebook, etc. Elk van onze campussen zijn in kleine en veilige gemeenschappen in de buurt van snelwegen die u rechtstreeks naar San Francisco, San Jose, de internationale luchthaven SFO en andere zeer bekende toeristische bestemmingen zoals Monterey Bay, Yosemite en Lake Tahoe zijn op rijafstand.

Internationale studenten kunnen bezoeken ons district internationale opnames website voor meer informatie.

Amerikaanse burgers en ingezetenen kunnen terecht op onze District website voor meer informatie.

Universiteit

Locaties

 • San Mateo

  Cañada College, Redwood City, California College of San Mateo, San Mateo, California Skyline College, San Bruno, California, , San Mateo

  Vragen