Keystone logo
Somerset College

Somerset College

Somerset College

Invoering

Gelegen in Taunton de provinciestad van Somerset, in het hart van het Zuid-Westen, Somerset College biedt een uitgebreid aanbod van voortgezet en hoger onderwijs cursussen als vaardigheidstraining in een warme, vriendelijke en gastvrije omgeving. Ons succes spreekt voor zich met fantastische prestaties en een grote carrière voor onze studenten.

Welkom opdrachtgever

Al meer dan 150 jaar Somerset College heeft verstrekt aan de hoogste normen van onderwijs en opleiding met behulp van de industrie-standaard faciliteiten en middelen. Al onze cursussen zijn ontworpen om de behoeften van de werkgever te voldoen en om vaardigheden en kennis om werk en werkgelegenheid van belang zijn.

Inspecteurs onlangs beoordeelde ons als een 'Good' college 'en' Outstanding 'op verschillende gebieden. Onze slagingspercentages zijn zeer hoog voor zowel voortgezet en hoger onderwijs; onze campus is levendig; we hebben nationale prijzen in veel gebieden en zijn specialisten in de gezondheidszorg en sociale zorg, het ontwerp en de creatieve industrie. Onder onze vele sterke punten is onze groeiende expertise op het gebied van hernieuwbare en groene technologieën. Een deel van dit is onze uitgebreide ervaring en de professionele programma's voor, duurzaam bouwen. Dit gebied is een groeiende kracht van het college en vertegenwoordigt onze reactie op nieuwe technologieën die veel bedrijfssectoren overspannen.

Wij zijn een progressieve college die de beste in al onze studenten brengt. Ongeacht de keuze van hun studie, is elke persoon de volle steun om uit te vinden wie ze werkelijk zijn en het bereiken van hun ambities en aspiraties.

Onze cursussen behandelen vele niveaus, en we hebben een sterke Hoger Onderwijs portfolio met opleidingen op vele gebieden. Studenten komen uit alle hoeken van het Verenigd Koninkrijk om te studeren op onze opleidingen. Onze studenten bij ons blijven van aansluiting op het hoger onderwijs, en weer terug te keren naar hun professionele vaardigheden te ontwikkelen als ze in dienst treden.

Onze contactgegevens en werken met werkgevers is uitgebreid en we streven ernaar om de aanbieder van opleidingen van de keuze voor jongeren, volwassenen en werkgevers in Somerset zijn. We willen dat onze studenten om de hoogste te stellen voor hun gekozen sector industrie normen te bereiken, zodat zij hun carrière kunnen beginnen met vertrouwen, wetende dat ze zijn opgeleid in de meest geavanceerde zakelijke methoden en technologie.

Ook op onze campus zijn Genesis, het duurzaam bouwen centrum, The Hot House Business Incubation units en de Taunton Conference Centre. Deze historische gebouwen, samen met ons uitgebreide aanbod van cursussen van de Business Training gebied van het College, geven de steun en conferentiefaciliteiten bedrijf nodig heeft om vooruit te komen. In combinatie met het bereik van de business training opties uit het College, kunnen we bedrijven bieden alle hulp die ze nodig hebben om een ​​goed toegeruste en hooggeschoolde arbeidskrachten te bereiken.

Rachel Davies

Opdrachtgever en Chief Executive

Onze Geschiedenis

We hebben het voortouw genomen in de weg sinds 1856

Somerset College begon het leven in 1856 als de School voor Kunst en Wetenschap, voordat hij verhuisde naar Corporation Street, Taunton, zoals de School of Art in het begin van de eeuw. Het was echter niet, tot in de vroege jaren 1970, dat de School of Art samengevoegd met de Technology School en verplaatst naar de Wellington Road website.

De gebouwen en faciliteiten die u vandaag zien zijn het resultaat van een multi-miljoen pond investering die Somerset College heeft ingeschakeld om te verblijven in de voorhoede van het voortgezet en hoger onderwijs in het County.

We blijven investeren in onze faciliteiten, om ons in staat om state-of-the-art middelen te bieden aan al onze studenten en zorgen voor een plaats van leren, dat allen die studeren, werken en bezoek ons ​​inspireert. Bijvoorbeeld, in september 2013 openden we de nieuwe Industry Skills Centre, waarvan de bouw ambachten verwerkt. Daarnaast zijn we nu verder te komen in het biedproces en raadplegingsproces voor de herinrichting van de Art & Design gebouw.

Vandaag zijn we een bloeiende gemeenschap met een reputatie voor uitmuntendheid. In 2012 was Somerset College de beste Further Education College in Somerset voor succes, voor lange cursussen van alle leeftijden.

Wij bereiden onze studenten voor een aantal van de loopbaan in vele sectoren, met onze afgestudeerden werken in het onderwijs, technologie, gezondheidszorg, techniek, design en vele andere sectoren. Onze studenten hebben gewerkt voor een aantal high profile bedrijven, met inbegrip van Vivienne Westwood, Per Una, dik gezicht en Abercrombie and Fitch.

Locaties

  • Taunton

    Wellington Road Taunton , TA1 5AX , Taunton

Vragen