Keystone logo
Southeastern Louisiana University - College of Science and Technology Bachelor of Science in de biologische wetenschappen - ecologie, milieu en evolutionaire concentratie
Southeastern Louisiana University - College of Science and Technology

Bachelor of Science in de biologische wetenschappen - ecologie, milieu en evolutionaire concentratie

Hammond, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

15 Jul 2024

Aug 2024

USD 4.445 / per semester *

Op de campus

* Opmerking: er kan een buitenlandse vergoeding van USD 6.238,80 van toepassing zijn, maar er zijn veel voorwaarden die vrijstelling van deze vergoeding mogelijk maken, evenals beurzen naast deze vrijstelling van vergoedingen. Zie het gedeelte Toelatingen h

Invoering

Deze concentratie is bedoeld voor studenten die een carrière willen nastreven die zich richt op ecologie, milieuwetenschappen en evolutionaire biologie.

Het algemene educatieve doel van het bachelorprogramma voor biologische wetenschappen is om studenten een conceptuele basis in de biologie te bieden en een vaardigheidsbasis die nodig is om een succesvolle carrière in de industrie of het bedrijfsleven op te bouwen of om te slagen op een graduate school of een professionele school.

Biologie is een dynamische wetenschap. De kennis is enorm en breidt zich exponentieel uit. Onze studenten leren hoe ze deze inhoud kunnen assimileren en hun eigen rol kunnen spelen bij het ontdekken van nieuwe kennis. We hebben een opmerkelijke faculteit en uitstekende middelen beschikbaar om innovatieve individuen te ondersteunen. Onze studenten zijn nieuwsgierig, energiek en grondig betrokken bij het leven van Southeastern Biology en de omliggende gemeenschap.

Hoogtepunten van de afdeling

De Florida Parishes bieden een verbazingwekkende diversiteit aan organismen en zijn een uitstekende omgeving om buiten te leren en te ontdekken. De regionale biodiversiteit is opmerkelijk en biedt kansen voor belangrijk leren in het veld. Verschillende van onze bronnen vergemakkelijken dit: het Southeastern Louisiana University Microbiology Testing Laboratory, het Southeastern Louisiana University Vertebrate Museum, het Outdoor Learning Center, het Turtle Cove Environmental Research Station en het Sustainability Center.

Deelname aan een onderzoekslaboratorium is een van onze beste leermiddelen. Voor elke student die het wil, kan onze ervaring zeer meeslepend zijn. Veel van onze faculteit hebben actieve onderzoekslaboratoria en studenten kunnen deelnemen aan onderzoeksprogramma's, in het buitenland studeren en presenteren op regionale en nationale conferenties, samen met andere onderzoeks- en stagemogelijkheden.

De wetlands van Louisiana verdwijnen in een tempo dat ongeëvenaard is in de geschiedenis. In de tijd die u nodig heeft om dit te lezen, zal een stuk moeras ter grootte van uw auto (100 vierkante voet) van onze kustlijn verdwijnen. Met andere woorden, er gaat ongeveer 3 hectare wetlands per uur verloren. Het SLU Wetlands Restoration Lab ontwerpt en implementeert herstelexperimenten, zowel in SITU als in de kas, en voert de juiste herstelprocedures uit.

leerplan

toelatingen

Over de school

Vragen