Keystone logo
Southeastern Louisiana University - College of Science and Technology Bachelor of Science in Engineering Technology - Concentratie in Werktuigbouwkundige Technologie
Southeastern Louisiana University - College of Science and Technology

Bachelor of Science in Engineering Technology - Concentratie in Werktuigbouwkundige Technologie

Hammond, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

15 Jul 2024

Aug 2024

USD 4.445 / per semester *

Op de campus

* Opmerking: er kan een buitenlandse vergoeding van USD 6.238,80 van toepassing zijn, maar er zijn veel voorwaarden die vrijstelling van deze vergoeding mogelijk maken, evenals beurzen naast deze vrijstelling van vergoedingen. Zie het gedeelte Toelatingen h

Invoering

De missie van het Southeastern Louisiana University Engineering Technology-programma is om studenten voor te bereiden zodat ze zichzelf zullen vestigen als succesvolle, praktiserende afgestudeerden in hun respectievelijke concentratie in ET, en zichzelf professioneel zullen ontwikkelen door verantwoordelijkheden en leiderschapsrollen te aanvaarden ten behoeve van de samenleving. Het Engineering Technology-programma is geaccrediteerd door de Engineering Technology Accreditation Commission van ABET.

Het gebied van Engineering Technology houdt zich bezig met de praktische toepassing van technische kennis ter ondersteuning van technische activiteiten. Een Engineering Technology-programma verschilt van een klassiek Engineering-programma doordat het meer wordt toegepast en gericht is op toepassingen van technologie, terwijl een Engineering-programma meer gericht is op theoretische grondbeginselen die kunnen leiden tot de ontwikkeling van nieuwe technologie.

Het doel van het Engineering Technology-programma is om de basisprincipes van technische technologie te benadrukken, ondersteund door praktische ervaringen, en om studenten voor te bereiden op technische en technologiegerelateerde beroepen, voortgezet onderwijs en een leven lang leren. Het programma zal de nadruk leggen op de toepassing van wetenschappen op de oplossing van technologische problemen, technische kennis, probleemoplossende vaardigheden en implementatievaardigheden.

Deze Bachelor of Science in Engineering Technology-opleiding combineert de toepassing van wetenschappelijke en technische kennis met technische methoden en technische vaardigheden om afgestudeerden voor te bereiden op een verscheidenheid aan industriële en overheidspersoneelsbehoeften.

leerplan

Programma resultaat

toelatingen

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen