Keystone logo
Southern Cross University Bachelor in de rechts- en rechtenstudies
Southern Cross University

Bachelor in de rechts- en rechtenstudies

3 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

AUD 26.000

Afstand leren, Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

In de strijd om gerechtigheid heb je integriteit, doorzettingsvermogen en idealiter in deze mate nodig.

De Bachelor in de juridische en rechtenstudies zal u niet alleen uitrusten met kennis van hoe de wet werkt, maar ook waarom deze in de eerste plaats is vastgesteld en hoe deze op anderen van invloed is.

Hoewel een diploma rechten u de vaardigheden biedt om in de rechtspraktijk te werken, biedt deze graad een breder scala aan inzichten aan mensen met belangen in sociale rechtvaardigheid, beleidsontwikkeling, politiek en analyse.

Afgestudeerden zijn voorbereid op een breed scala van rollen in de sector justitie en sociaal beleid, evenals de openbare dienst.

Carrièremogelijkheden

Juridisch werk Bij advocatenkantoren, beleidsvorming door de overheid, bedrijven, juridische afdelingen van de overheid, wetshandhavingsinstanties, bureaus voor rechtsbijstand, gerechtsbestuur, openbare vervolgingen en in het bedrijfsleven in bankieren, verzekeren en overdragen. Dit is een erkende educatieve kwalificatie voor een erkende transporteur in NSW.

Professionele erkenning

De Bachelor in de juridische en rechtenstudies biedt studenten de academische vereisten die nodig zijn om een ​​overdrachtsvergunning te verkrijgen in NSW en is geaccrediteerd door NSW Fair Trading. Voor licentievereisten, en details van verplichte extra werkervaring die vereist is om registratie mogelijk te maken, dient navraag te worden gedaan bij NSW Fair Trading.

Merk op dat elke Australische staat of territorium zijn eigen wetgeving heeft die de overdrachtspraktijk reguleert, behalve QLD, waar alleen gekwalificeerde advocaten wettelijk toestemming hebben om deel te nemen aan overdracht.

Professionele plaatsing

Studenten kunnen vrijwillige juridische ervaring en para-professionele plaatsing bij advocatenkantoren of kantoren verrichten om hun praktische juridische vaardigheden aan te vullen en vertrouwd te raken met de problemen waarmee paralegals werken te maken hebben.

Grote studiegebieden

De cursus bestaat uit verplichte wetgeving en eenheden en keuzevakken, waaronder de Australische politiek, het Australische rechtssysteem, wereldwijde sociale bewegingen en sociaal beleid. Studenten kunnen ervoor kiezen om een ​​major te bestuderen in Conveyancing.

Aanvullende informatie: sommige keuzevakken vereisen dat studenten online workshops volgen op de campus.

Evaluatiemethoden

De beoordelingsmethoden die in deze cursus worden gebruikt, variëren van eenheid tot eenheid. Ze kunnen onderzoeksvoorstellen, onderzoeksessays, rapporten, mondelinge en schriftelijke presentaties, casestudy's, online- en klasdeelname en examens omvatten. De weging van beoordelingspunten tussen opdrachten en examens varieert ook.

Leer methodes

On-campus studenten ervaren een verscheidenheid aan lesmethoden, waaronder face-to-face lezingen en tutorials. Sommige eenheden bieden online activiteiten, lessen, vooraf opgenomen en / of live lezingen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

De online studieoptie is zeer interactief en streeft naar samenwerking en gemeenschapszin. Studenten kunnen online vooraf opgenomen en / of live lezingen, elektronisch studiemateriaal, workshops, online discussieforums en virtuele lessen ontvangen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

Als online studenten kiezen voor de volgende keuzevakken, moeten ze workshops bijwonen op de campus Lismore of de Gold Coast:

  • LAW00057 - Conveyancing Law (een eendaagse workshop, meestal zaterdag of zondag)

  • LAW00214 - Bemiddeling en geschillenbeslechting (een tweedaagse workshop, meestal zaterdag en zondag)

  • LAW00216 - Bemiddelingspraktijk en -procedure (een tweedaagse workshop, meestal zaterdag en zondag)

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen