Keystone logo
Southern University Baton Rouge College of Humanities and Interdisciplinary Studies Bachelor in de interdisciplinaire studies
Southern University Baton Rouge College of Humanities and Interdisciplinary Studies

Bachelor in de interdisciplinaire studies

Baton Rouge, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De nieuwe Bachelor of Interdisciplinary Studies-graad van Southern University werd woensdag goedgekeurd door de Louisiana Board of Regents. De opleiding gaat per direct in op de Baton Rouge campus.

De opleiding Interdisciplinaire Studies is gehuisvest in het College of Education en stelt studenten in staat competenties te ontwikkelen in een reeks disciplines die door de studenten zijn geselecteerd terwijl ze zich voorbereiden op verschillende loopbaantrajecten.

De graad biedt een hoogwaardige, uitgebreide liberale opleiding die voldoet aan de diverse behoeften van huidige en toekomstige SUBR-studenten. Het programma is ontworpen om studiepunten te maximaliseren door middel van een multidisciplinaire focus en stelt studenten in staat hun eerdere academische en werkervaringen in twee of drie verschillende disciplines te combineren.

Een dergelijke rigoureuze integratie van kennis uit twee of meer disciplines zorgt voor een snellere voltooiing van een diploma dan een traditionele major die veel extra uren op een specifiek gebied vereist.

Het programma omarmt de mogelijkheid voor studenten om een opleiding te ontwerpen die voldoet aan hun persoonlijke en academische doelstellingen en die hun professionele groei bevordert.

Er zijn vijf academische concentraties waaruit een student kan kiezen om een Pathway tot een graad in interdisciplinaire studies te verklaren: gemeenschaps- en gezondheidsdiensten, kunstmanagement en technologie, toegepaste wetenschap en technologie, wereldwijd leiderschap en internationale studies en geïndividualiseerde concentratie.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Interdisciplinary Studies - Environment Studies
    • Carson, Verenigde Staten
  • Interdisciplinary Studies - Global Studies
    • Carson, Verenigde Staten
  • Bachelor of Science in Interdisciplinaire Bedrijfswetenschappen (BSIBS)
    • Louisville, Verenigde Staten