Keystone logo
Southern University Baton Rouge College of Humanities and Interdisciplinary Studies Bachelor of Arts in massacommunicatie (public relations-reeks)
Southern University Baton Rouge College of Humanities and Interdisciplinary Studies

Bachelor of Arts in massacommunicatie (public relations-reeks)

Baton Rouge, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De afdeling Massacommunicatie bevindt zich in het College of Arts & Humanities aan de Southern University. Van alle studenten wordt verwacht dat ze de voorschriften van de universiteit en hogescholen kennen en naleven, evenals de normen die door de afdeling zijn vastgesteld. De universitaire en hogeschoolregelingen zijn uitgewerkt in de universitaire catalogus en in de Handleiding Gedragscode Studenten.

De afdeling Massacommunicatie, georganiseerd in 1978, biedt cursussen aan die bedoeld zijn om studenten voor te bereiden op een lonende en verantwoordelijke loopbaan in de gedrukte media, de journalistiek en public relations.

Het doel van de faculteit is om invloed uit te oefenen op de vaardigheden, kennis en attitudes die het meest nodig en hoog gewaardeerd worden in de journalistiek en massacommunicatie. Daarbij wordt van de studenten verwacht dat ze de disciplines deadlines, correct gebruik van de Engelse taal en kennis van actuele gebeurtenissen ontwikkelen. Bij al hun lessen zullen faculteitsleden speciale nadruk leggen op de rechten en verantwoordelijkheden van professionele journalisten en public relations-professionals.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • BA in bedrijfscommunicatie
  • Langley City, Canada
  • Richmond, Canada
 • Internationale communicatie en zaken (BA)
  • Munich, Duitsland
 • Hons. Bachelor of Arts in communicatiewetenschappen
  • Hamilton, Canada