Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Southern Utah University College of Education and Human Development

Southern Utah University College of Education and Human Development

Southern Utah University College of Education and Human Development

Invoering

Welkom bij het Beverley Taylor Sorenson College of Education and Human Development

Onze primaire missie is het bevorderen van onderwijs, menselijke prestaties en gezinsontwikkeling door middel van kennis, mededogen en actie.

De lerarenopleiding aan de Southern Utah University keurt ongelijkheid en onrecht in ons onderwijssysteem en de grotere samenleving af. We zetten ons in voor het ontwikkelen en koesteren van onderwijzers die alle mensen waarderen in de gemeenschappen die ze dienen. Dergelijke professionele opvoeders zullen optreden als agenten van verandering, pleiten voor gelijkheid en rechtvaardigheid in hun scholen en gemeenschappen, en zullen studenten aanmoedigen hetzelfde te doen.

Het Department of Teacher Education van de Southern Utah University biedt studenten de mogelijkheid om een major in het basisonderwijs of het voortgezet onderwijs te volgen. De doelstellingen van de onderwijsafdeling zijn het ontwikkelen van docenten die academisch bekwaam, ervaren, voorbereid zijn, de noodzaak van zowel kunst als wetenschap in het onderwijs begrijpen en een effectief klasmanagement hebben. Partnerschappen met Iron County School District, Art Works for Kids, de Utah Arts Council, US Forest and Park Service, SUU Outdoor-initiatief, Southwest Education Development Center K-16 Regional Alliance en vele anderen bieden onze studenten de mogelijkheid om deel te nemen aan stages , werkmogelijkheden, praktische leerervaring en professionele ontwikkeling.

Locaties

  • Cedar City

    West University Boulevard,351, 84720, Cedar City

    Opleidingen

    Vragen