Keystone logo
© Southwest Baptist University
Southwest Baptist University

Southwest Baptist University

Southwest Baptist University

Invoering

Southwest Baptist University , opgericht in 1878, is een christelijke liberale kunstuniversiteit met meer dan 100 academische studiegebieden op undergraduate en graduate niveau verspreid over vier fysieke campussen in Bolivar, Mountain View, Salem en Springfield, Mo., plus een online campus.

Southwest Baptist University , opgericht in 1878, is een christelijke liberale kunstuniversiteit met:

 • Meer dan 100 academische studiegebieden op niet-gegradueerd, afgestudeerd en doctoraal niveau;
 • Faculteiten die gepassioneerd zijn over jou, je opleiding en je toekomstige succes;
 • Wereldwijde service- en missieprojecten om je geloof te delen en je te ontwikkelen als dienend leider;
 • Levendig campusleven binnen een hechte gemeenschap om betrokken te raken en levenslange vriendschappen te ontwikkelen; en
 • Vijf campussen in het zuidwesten en het zuiden van centraal Missouri. De hoofdcampus van 152 hectare ligt in Bolivar, Mo., met een bevolking van 10.300, ongeveer 25 minuten ten noorden van Springfield, Mo. Extra campussen zijn in Mountain View, Salem en Springfield, Mo., en online.

Vrije kunstscholen bieden zowel breedte als diepte. Breedte wordt aangeboden in het hele curriculum met cursussen in de kunsten, wetenschappen en geesteswetenschappen, met als doel studenten voor te bereiden op het leven. Diepgang wordt geboden door de major, die zich richt op de voorbereiding op het werk in een specifiek vakgebied. In een christelijk vrijzinnig kunstonderwijs is de christelijke lens de primaire lens voor leren. Breedte en diepte in een christelijke vrije kunstenomgeving betekent ook een focus op kritisch denken, zodat niet-christelijke perspectieven worden onderzocht (maar niet onderschreven) en studenten worden voorbereid om te dienen in seculiere carrières en in dienst van Christus.

toelatingen

Toelatingsproces voor internationale studenten

Solliciteren bij SBU is eenvoudig! Gebruik als inkomende internationale student de onderstaande checklist om te zien welke stappen je moet nemen voor toelating en inschrijving bij SBU.

1) Solliciteer online

Breng de bal aan het rollen door onze online aanvraag voor toelating tot een bachelor in te vullen. En het beste deel - het is GRATIS! Maak een MyBearcat-account aan om aan de slag te gaan.

2) Stuur officiële documenten

Om in aanmerking te komen voor toelating tot de SBU, moet u officiële academische documentatie en gestandaardiseerde testscores indienen. Als internationale student moet je je officiële middelbare schoolgegevens laten indienen bij het SBU Office of Undergraduate Admissions. Deze documenten moeten een Engelse vertaling bevatten als het originele document niet in het Engels is.

Kandidaten uit niet-Engelssprekende landen moeten de toets Engels als vreemde taal (TOEFL) of de internationale Engelse taaltoets (IELTS) of de Duolingo Engelse toets afleggen. Als je in de afgelopen drie jaar in de Verenigde Staten of een Engelssprekend land hebt gestudeerd, ben je vrijgesteld van deze vereiste als je een goede academische status hebt behaald op de school(en) die je hebt bezocht. Je moet een van de volgende scoren:

 • 79 op de internetgebaseerde test (TOEFL IBT)
 • 6.5 op de IELTS
 • 100 op de Duolingo Engelse test

Bovendien moeten alle SBU-studenten scores van het ACT- of SAT-examen indienen.

3) Beoordeel financiële steun

Uw toelatingsadviseur zal contact met u opnemen met informatie over uw geschiktheid voor een studiebeurs en eventuele andere financiële steun waarvoor u mogelijk in aanmerking komt.

4) Dien inschrijvingswaarborg in

Klaar om officieel lid te worden van de SBU-familie? Stuur je inschrijvingswaarborg in om je plek in lessen en huisvesting veilig te stellen!

5) Vraag je studentenvisum aan

Als je eenmaal hebt besloten om SBU bij te wonen, zullen we met je samenwerken om de benodigde documenten te ontvangen om je F-1 studentenvisum te verkrijgen.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

 • Bolivar

  1600 University Avenue, 65613, Bolivar

 • Springfield

  4431 S. Fremont, 65804, Springfield

  Vragen