Keystone logo
Southwest Baptist University Bachelor of Science in cyberbeveiligingsbeheer
Southwest Baptist University

Bachelor of Science in cyberbeveiligingsbeheer

Bolivar, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Aug 2024

USD 27.290 / per year *

Op de campus

* collegegeld

Invoering

Aangezien de vraag naar cyberbeveiliging sneller is gegroeid dan het aantal opgeleide beoefenaars, kan hetzelfde worden gezegd voor technisch opgeleide managers in cyberbeveiliging.SBU's graad in Cybersecurity Management omvat conceptuele en administratieve cursussen in cyberbeveiliging met cursussen voor bedrijfsbeheer.

Als je afstudeert met een diploma in cyberbeveiligingsbeheer, ben je klaar voor een cyberbeveiligingsbaan op instapniveau met voorbereiding om door te stromen naar een managementfunctie.Je leert over cybersecurity met een focus op beheer in plaats van software-engineering.

Als je geïnteresseerd bent in het toegepaste beheer van principes en praktijken met betrekking tot computerbeveiliging, dan is deze unieke opleiding wellicht de perfecte keuze voor jou!

Het SBU-voordeel

  • Leer van een deskundige faculteit in bedrijfsbeheer en cyberbeveiliging, waaronder Dr. Jim Cain, een Certified Information Systems Security Professional (CISSP), en mevrouw Meilani Conley die voor Booz-Hamilton werkte als beveiligingsspecialist met een geclassificeerde federale veiligheidsmachtiging.
  • Zet uw leerproces in de praktijk terwijl u werkt in het speciale cyberbeveiligingslab van SBU.
  • Voltooi alle vereiste cursussen voor de Master of Business Administration als onderdeel van je cybersecurity management-graad, zodat je in slechts vijf jaar een bachelor- en een masterdiploma kunt behalen!

Getuigenissen van studenten

toelatingen

Over de school

Vragen