Keystone logo
Southwest Baptist University Bachelor of Science in de natuurkunde
Southwest Baptist University

Bachelor of Science in de natuurkunde

Bolivar, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Aug 2024

USD 27.290 / per year *

Op de campus

* collegegeld

Invoering

De major natuurkunde bij SBU wordt alleen aangeboden als een duale majoropleiding en kan dus als tweede graad worden toegevoegd aan je studieplan.Een natuurkundediploma is een geweldige secundaire major in combinatie met een diploma op een ander gebied, zoals een natuurkunde en informatica dubbele major, een natuurkunde en wiskunde dubbele major, of een dubbele major in natuurkunde en scheikunde.

De graad van natuurkunde heeft ook een pre-gezondheids- of pre-med-concentratie, omdat het studeren van natuurkunde gunstig is gebleken bij het zoeken naar acceptatie in de medische school.

Als u ons 3+2 pre-engineeringprogramma voltooit, kunt u bovendien algemene en technische basiscursussen volgen als u een natuurkundediploma van de SBU behaalt.Daarna kun je afstuderen met een ingenieursdiploma van de technische school van je keuze.

Het SBU-voordeel

  • Leer in een op geloof gebaseerde omgeving terwijl je je voorbereidt op succes op het volgende niveau bij het nastreven van toegang tot een technische school of andere afstudeerprogramma's.
  • Gedijen in kleine college- en laboratoriumlessen die geïndividualiseerde instructie en nauwe interacties met docenten en andere studenten mogelijk maken.
  • Ontvang een-op-een begeleiding en advies terwijl u werkt aan uw persoonlijke en professionele doelen.

Carrièremogelijkheden

Getuigenissen van studenten

Beurzen en financiering

toelatingen

Over de school

Vragen