Keystone logo
Southwest Baptist University Bachelor of Science in scheikundeonderwijs
Southwest Baptist University

Bachelor of Science in scheikundeonderwijs

Bolivar, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Aug 2024

USD 27.290 / per year *

Op de campus

* collegegeld

Invoering

Als je van scheikunde en wetenschap houdt en een passie hebt voor lesgeven en werken met jongeren, dan is de major scheikundeonderwijs iets voor jou.

Als student scheikunde aan de SBU leer je alles wat je moet weten om leraar scheikunde te worden in het secundair onderwijs.

De scholen van vandaag hebben leraren nodig die hoog gekwalificeerd zijn in hun academische disciplines en die ook veel om hun leerlingen geven.Bij SBU ontvang je een combinatie van training in zowel scheikunde, onderwijs en de integratie van geloof en discipline, waardoor je het type leraar schooldistricten bent waarnaar op zoek is.

Het SBU-voordeel

  • Leer hoe u een scheikundeleraar kunt worden van een deskundige faculteit in de afdeling natuurwetenschappen en de afdeling onderwijs.
  • Praktijkervaringen in de klas beginnen al in je eerste jaar en culmineren in een semester-lange student-ervaring in je laatste jaar, wat waardevolle praktijkervaring en netwerkmogelijkheden biedt.
  • Gedijen in kleine college- en laboratoriumklassen die geïndividualiseerde instructie, één-op-één begeleiding en hechte vriendschappen met docenten en andere studenten mogelijk maken.

Carrièremogelijkheden

toelatingen

Over de school

Vragen