Keystone logo
Southwestern Oklahoma State University Chemie graden
Southwestern Oklahoma State University

Chemie graden

Weatherford, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Algemene informatie

De diversiteit in academische achtergrond en ervaringen van de faculteitsleden van de Chemie en hun toewijding aan hoogwaardig onderwijs geven de Southwestern Oklahoma State University chemie een concurrentievoordeel voor succes. Elk specialisatiegebied wordt gegeven door een instructeur met een Ph.D. op dat gebied, zoals organische chemie, analytische chemie, anorganische chemie, biochemie of fysische chemie. De kleine klassen en laboratoriumgroottes maken uitgebreide klassendiscussies en individuele interacties met de instructeur mogelijk. Studenten hebben volop gelegenheid om hun instructeur vragen te stellen.

Laboratoriumervaring is essentieel voor een goed voorbereide chemicus. Het programma Chemie aan de SWOSU benadrukt deze kant van het chemisch onderwijs via een verscheidenheid aan laboratoriumklassen, elk onderwezen door een Ph.D. chemicus. Junior- en seniorstudenten die aan een BS-optie werken, selecteren een onderzoeksproject onder leiding van een hoogleraar scheikunde. Dit maakt een-op-een-instructie mogelijk voor projecten van actueel wetenschappelijk belang. Studenten zullen niet alleen ervaring opdoen in traditionele chemietechnieken, maar zullen ook de kans krijgen om moderne wetenschappelijke instrumenten te gebruiken. Geselecteerde laboratoriumexperimenten worden direct gekoppeld aan computers voor gemakkelijke gegevensverzameling en -manipulatie.

Afgestudeerden van het chemieprogramma houden momenteel posities bij Amoco, Conoco, Dow, DuPont, Halliburton, Imation, Phillips Petroleum, 3M, het Oklahoma State Bureau of Investigation (forensisch laboratorium) en andere bedrijven. Afgestudeerde afgestudeerden hebben posities op de faculteit aan de Xavier University, Oregon State University, Universiteit van Illinois, Texas A

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen