Keystone logo
Southwestern Oklahoma State University Muziektherapieprogramma
Southwestern Oklahoma State University

Muziektherapieprogramma

Weatherford, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

Muziektherapie Algemene informatie

Het muziektherapieprogramma werd in 1980 opgericht. Dit is het enige muziektherapieprogramma in de staat Oklahoma. Studenten kunnen zowel Bachelor in muziek in muziektherapie of gelijkwaardigheid / registratie in muziektherapie bij SWOSU volgen, beide zullen voldoen aan de vereiste geschiktheid voor het afleggen van het nationale certificeringsexamen voor muziektherapeuten voor het diploma van Music Therapist-Board Certified (MT-BC).

Om de Bachelor of Music in Music Therapy te voltooien, moeten eerstejaarsstudenten en overdrachtsstudenten met toetsenbord / stem of instrumentale accenten voldoen aan de vereisten van de graad in het algemene curriculum voor algemeen onderwijs, fundamentele muziek en muziektherapie.

Gelijkwaardigheid / registratie in de muziektherapie biedt degenen die een bachelordiploma in (vooral) muziekonderwijs hebben, de gelegenheid om te voldoen aan de eis inzake muziektherapiecompetentie van de American Music Therapy Association.

Afstuderen wordt alleen toegekend aan de studenten die de vereiste cursussen voltooien en een stage van ongeveer 1040 uur, waardoor iemand in aanmerking komt voor het examen van de examencommissie voor muziektherapeuten. MT-BC is de belangrijkste erkende referentie voor muziektherapieprofessionals in de VS Statistisch gezien hebben SWOSU-gediplomeerden die het examen voor certificering van de Raad hebben afgelegd de afgelopen jaren een 100% slaagpercentage gehad!

Admissions

Het SWOSU Admission Packet is online verkrijgbaar.

Studenten die muziektherapie aanvragen, kunnen bovendien in aanmerking komen voor beurzen voor muziekprestaties, bepaald door audities. Neem contact op met het muziekkantoor op 580.774.3708 voor een audiodatum.

Gelieve het aanvraagformulier in te dienen voor materiaal dat naar u wordt opgestuurd. U kunt ook contact opnemen met de directeur van de muziektherapie, ChihChen Sophia Lee, Ph.D., MT-BC , voor vragen met betrekking tot het SWOSU-muziektherapieprogramma. Sta alsjeblieft voldoende tijd toe voor je aanvraag om vóór 1 maart van elk jaar te worden ontvangen voor het in overweging nemen van een beurs.

Beurzen / vacatures

BEURZEN

 • NFMC-beurzen voor MT-studenten
 • AMBUCS Scholarships voor therapeuten
 • Tylenol-beurzen voor studenten in gezondheidsgerelateerde gebieden
 • Andere beurzen voor studentenprofessionals zijn beschikbaar bij AMTA Member Only Area .

STAGES

 • University-Affiliated Internship Sites en Clinical Training Directors:
  • Northern Oklahoma Resource Centre, Enid, OK; Elizabeth Allen, MT-BC; [email protected] , 580.548-2634
  • Het kindercentrum van Betanië, OK: Rachel Nowels, MT-BC, [email protected] ; (405) 470-2243
  • Integris Bass Healthcare System van Enid / Rise School
  • Dimensions Academie van Norman, Susan Claeys, MME, MT-BC; [email protected] , (405) 579-1880
 • Komende stagemogelijkheden bij AMTA
 • AMTA-goedgekeurde stagesites - nationale selectie

JOB MOGELIJKHEDEN

 • Friendship Ventures: kijk op de website voor meer informatie
 • AMTA-vacatures (alleen voor leden)
 • SWAMTA vacatures (Oklahoma, Texas, New Mexico)

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen