Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Spalding University

Spalding University

Spalding University

Invoering

Bel Spalding naar huis

Spalding University is de thuisbasis voor studenten die een diploma willen behalen terwijl ze de gemeenschap betrekken en dienen. We zetten compassie elke dag in actie met onze missiegedreven focus. We doen vrijwilligerswerk, geven les, pleiten, organiseren en geven. Onze studenten zijn actief in de gemeenschap en gebruiken hun Spalding-opleiding om de wereld te verbeteren. We zijn een diverse gemeenschap met een kerncommitment aan inclusie, en we waarderen onze studenten, docenten en medewerkers uit alle lagen van de bevolking. Begin je studiereis bij ons en volg je passies.

Een inclusieve gemeenschap

Bij Spalding zijn we een inclusieve gemeenschap van mensen die fundamenteel van elkaar verschillen. We accepteren elkaar nederig zoals we zijn. We vertegenwoordigen een dwarsdoorsnede van de samenleving. We hebben de meest raciaal diverse studentenorganisatie van Kentucky's particuliere hogescholen. Eenendertig procent van de studenten identificeert zichzelf als mensen van kleur.

We zijn een gemeenschap van leerlingen die bestaat uit kunstenaars, veteranen, activisten, ouders, religieuze leiders, leden van de LGBTQIA-gemeenschap en atleten. We zijn al deze mensen en meer. We hebben verschillende capaciteiten, idealen, culturen, achtergronden, doelen en passies. We cultiveren een ondersteunende ruimte voor al onze studenten om te leren en te groeien.

Sinds 1814 dienen we onze gemeenschappen in de traditie van de Zusters van Liefde van Nazareth met een geest van inclusiviteit en mededogen.

Doe mee met onze traditie. Laat ons u thuis verwelkomen.

Kleine campus, grote stad

Spalding University is een kleine campus in het hart van de energieke stad Louisville, Kentucky. Een van de vele instellingen en organisaties die van teruggeven een manier van leven maken, Spalding University is een actieve leider in de SoBro-buurt. De campus van Spalding wordt omringd door prachtige historische herenhuizen en met bomen omzoomde straten in het zuiden en de oevers van de rivier de Ohio in het noorden. Onze stad wordt erkend als een van Amerika's meest leefbare steden. Sterker nog, het is door SmartAsset uitgeroepen tot een topstad voor nieuwe universiteitsstudenten, wat misschien verklaart waarom meer dan 70 procent van onze alumni ervoor kiest om in Louisville te wonen.

Spalding en Louisville

Spalding University is een microkosmos van de stad waarin we leven. Met een diverse gemeenschap en een focus op mededogen, weerspiegelt Spalding de raciale, economische, culturele en LGTBQIA-diversiteit van de stad die ons omringt. Studenten betrekken de Louisville-gemeenschap door middel van stages en veldwerk, lokale hulpverlening en vrijwilligerswerk, evenals talloze partnerschappen met gemeenschapsbedrijven en -organisaties.

Woon in het centrum van alles

Met een bloeiende kunstscène te midden van beroemde parken en een natuurlijke omgeving, is Louisville ook een van de beste eet- en culturele bestemmingen in het middenwesten. Onze stad biedt meer dan 1.000 lokale restaurants en werd door National Geographic uitgeroepen tot Top 10 Food City. Of je nu op zoek bent naar entertainment, kunst of winkelen, we hebben The Kentucky Derby Festival, Forecastle Music Festival, Gonzofest, World Fest, Nulu district, de historische Highlands en meer. Louisville is de thuisbasis van meer dan 120 parksystemen, waaronder Waterfront Park. Dit alles en nog veel meer maken van Louisville een populaire culturele bestemming. Reizigers komen naar Louisville om kunst, avontuur in de buitenlucht, de trendy foodscene en allerlei soorten entertainment te ervaren. Stap in de auto of bus en je bent binnen een halve dag rijden in Chicago, St. Louis, Indianapolis, Cincinnati, Nashville, Asheville en andere spannende bestemmingen.

Onze missie is anderen dienen

Onze missie is onze drijfveer. Het is meer dan iets dat u in onze geschiedenis of charter vindt. Wij leven het. Wij delen het. We zijn er trots op. Je leert het vanaf je eerste dag op de campus en bent er elke dag mee bezig, zowel binnen als buiten het klaslokaal. En als je afstudeert, neem je het mee de wereld in.

Campusfuncties

Onze stedelijke campus, gelegen in Louisville, Kentucky, is spannend en groeit. Onze kleine, familiale gemeenschap geniet van de voorzieningen en schoonheid van het leven in een rivierstad die tot de beste plekken in de VS behoort om te wonen. Wonen in onze buurt biedt u toegang tot TARC-vervoer, fietspaden en recreatieparken. Dankzij de locatie in het centrum van Spalding kunt u bovendien lopen naar populaire restaurants, evenementen, concerten en uitgaansgelegenheden.

Twee residentiehallen maken het leven op de campus handig, veilig en leuk. Op de campus kun je genieten van twee eetzalen, een fitnesscentrum, een campuswinkel, een kunstgalerie, een meditatiecentrum, meerdere parken voor recreatie en evenementen, studentenparkeerplaatsen, Eagle Care gezondheidskliniek, een adviescentrum, loopbaanontwikkeling, 24- uur campusveiligheid en persoonlijk mentorschap en ontwikkeling met onze medewerkers. Onze NCAA Division III Golden Eagle-teams staan meer dan 200 geleerde-atleten toe om universiteitssporten te beoefenen.

Voorbij de klas

Wij integreren de individuele ontwikkeling van leerlingen in het dagelijks leven. Met meer dan 25 organisaties en clubs, een verscheidenheid aan studentenvoorzieningen en recreatieve programma's kun je je universiteitservaring op maat maken. Het vinden van individuele sterke punten is een focus van ons studentenlevensprogramma, en we moedigen je aan om leiderschapsmogelijkheden te verkennen op de campus, in de klas en in de gemeenschap.

  toelatingen

  Toelatingseisen

  Om in aanmerking te komen voor automatische toelating tot Spalding University , moet u aan de volgende criteria voldoen:

  • 2,50 of hoger cumulatieve GPA of GED van 50 of hoger
  • 20 ACT-score of 1030 op de SAT (gecombineerde subscores voor kritisch lezen en wiskunde). ACT/SAT-test-optionele toelating met een 3.00 of hogere GPA

  Onze bachelortoelatingscommissie houdt rekening met je totale studentenprofiel. Voldoe je niet aan onze automatische toelatingseisen, dan kun je alsnog in aanmerking komen voor voorwaardelijke toelating.

  Volgende stappen

  1. Vul een online aanvraag in
  2. Vraag uw officiële transcriptie en uw ACT- of SAT-testscores aan. Als uw ACT/SAT-scores niet op uw transcript staan, kunt u deze afzonderlijk aanvragen.
  3. Dien uw gratis aanvraag voor federale studentenhulp (FAFSA) in. Ga naar fafsa.gov om de online aanvraag te voltooien. De schoolcode van Spalding is 001960.
  4. Zodra je bent toegelaten, ga je naar Toegelaten studenteninformatie. U kunt de niet-restitueerbare aanbetaling indienen (hiermee bent u verzekerd van een plek in onze inkomende klas) en kunt u uw volgende stappen in het inschrijvingsproces bekijken.

  Locaties

  • Louisville

   901 S 4th St, 40203, Louisville

  • Louisville

   South 4th Street, 901, 40203, Louisville

   Vragen