Keystone logo
Spalding University Bedrijf in sportmanagement
Spalding University

Bedrijf in sportmanagement

Louisville, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Aug 2024

USD 13.725 / per semester *

Op de campus

* voltijds collegegeld 2023-2024; USD 915 per credit - deeltijdcollegegeld 2023-2024

Invoering

Of u nu aan het begin van uw opleiding staat of uw carrière vooruit wilt helpen, de Bachelor of Science in Business Administration bereidt u voor met relevante vaardigheden die ervoor zorgen dat organisaties soepel blijven draaien. Je concentreert je op praktische probleemoplossing, casestudies, groepswerk en interactie met professionals uit de gemeenschap, waardoor je de teambuildingvaardigheden en technische competenties krijgt om uit te blinken in jouw vakgebied.

De Spalding University School of Business streeft ernaar onze studenten voor te bereiden op leiders die impact zullen hebben in de zakelijke en professionele wereld. Binnen onze diverse gemeenschap van leerlingen bieden we een ondersteunende en flexibele leeromgeving waar professionele relaties en persoonlijke verbindingen worden bevorderd.

Er is uiteraard een sterk verband tussen Spaldings toewijding aan compassie, waarden en het voldoen aan de behoeften van de tijd en de veranderingen die plaatsvinden in de zakelijke omgeving. Nieuwere generaties, vooral Gen Z, verwachten dat onze huidige leiders anders zullen leiden, wat ook betekent dat ze verwachten bereid te zijn om anders leiding te geven. Via ons curriculum kunnen we toekomstige en huidige bedrijfsleiders voorbereiden om anders te denken en leiding te geven. Als eerstejaars volg je het vak BA 205: People, Planet en Profit. Het triple bottom line-concept zal ook in het hele curriculum worden ingebed in reeds bestaande lessen.

Kenmerken

  • Ons blokschema van zes weken voor traditionele studenten biedt flexibiliteit voor atletiek, stages en deeltijdbanen
  • Onze lessen van 6 weken worden ook 's avonds en online aangeboden, wat flexibiliteit biedt voor fulltime werk en gezinstijd
  • Werk samen met een faculteitsadviseur die er is om je te ondersteunen vanaf je eerste les tot aan je afstuderen

Zet jezelf apart

Als dubbele major kun je jezelf onderscheiden op de arbeidsmarkt door een dubbele graad te behalen in een van de volgende:

  • Boekhouding en bedrijfskunde (120 kredieturen)
  • Boekhouding en financiële planning (126 kredieturen)

Krijg vroeg toegang tot de Master in Business Communication en je kunt als bachelor aan het programma beginnen. Je verdient maximaal negen afstudeeruren, waardoor je een voorsprong hebt op je masterdiploma.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen