Keystone logo
Spring Hill College BS in computerwetenschappen - computerwetenschappen
Spring Hill College

BS in computerwetenschappen - computerwetenschappen

Mobile, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Sep 2024

USD 22.820 / per year *

Op de campus

* jaarlijkse collegegeld en vergoedingen

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De graad Computerwetenschappen aan Spring Hill College bereidt studenten voor op een loopbaan in veelgevraagde, goedbetaalde vakgebieden: cyberbeveiligingsanalist, softwareontwikkeling en datawetenschap, om er maar een paar te noemen.

Met vier concentraties (Cybersecurity, Computer Science, Data Science en Computational Sciences), stem je je opleiding af op je interesses en de kansen op deze gebieden. Bovendien is de behoefte aan studenten die zijn opgeleid in cybersecurity een nationale veiligheidsprioriteit, volgens het National Initiative for Cybersecurity Careers and Studies.

De integratie van de jezuïet, de katholieke stichting voor vrije kunsten van het College, brengt een reëel perspectief op de cursussen voor deze nieuwe major. Studenten zullen leren hoe ze psychologie kunnen gebruiken om cyberbeveiligingsstrategieën te informeren in de Cybersecurity-concentratie en hoe ze informatica kunnen combineren met de sociale wetenschappen via de Data Sciences-concentratie. De Computational Sciences-concentratie is ontworpen om de harde wetenschappen zoals natuurkunde, wiskunde en scheikunde op één lijn te brengen met informatica.

Computational Sciences-concentratie

De Computational Sciences-concentratie is gericht op kwantitatief ingestelde studenten die computers willen gebruiken als ondersteuning voor STEM-gebieden. Het legt de nadruk op het modelleren en analyseren van wetenschappelijke en wiskundige problemen en situaties om optimale oplossingen te bieden.

Waarom SHC?

 • Bij Spring Hill College maken we indruk : met onze kleine klassen en betaalbare lessen is Spring Hill College bij uitstek gekwalificeerd om onze studenten onderwijs van hoge kwaliteit te bieden. Onze jezuïeten, katholieke hogeschoolopleiding staat bekend als een goed afgeronde benadering van het hoger onderwijs, met de nadruk op het versterken van studenten met een passie voor kennis en persoonlijke groei. Met onze recente verlaging van het collegegeld is Spring Hill College een van de meest betaalbare particuliere hogescholen in het land.
 • We zijn nieuwsgierig en geïnspireerd - Forbes Magazine heeft Spring Hill College gerangschikt als een van de tien beste hogescholen voor rendement op investering (ROI). In onze klas van 2021 bereikte 92% van de afgestudeerden zes maanden na hun afstuderen een baan via een baan, een graduate/professionele school, een stage of een dienst.
 • We zijn doeners – Onze studenten dragen elk jaar gemiddeld 24.000 uur bij aan de lokale gemeenschap via het Foley Centre. 100% van de afgestudeerden van 2020 die zich aanmeldden voor de medische school, werd geaccepteerd. Spring Hill College heeft de afgelopen vijf jaar een certificeringspercentage van 100% en een plaatsingspercentage van 92% bij ons Education-programma.

toelatingen

Beurzen en financiering

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Bachelor of Arts in computerwetenschappen
  • Greenville, Verenigde Staten
 • BSc (Hons) software-engineering
  • Manchester, Verenigd Koninkrijk
 • BSc (Honours) Computer Science
  • Sheffield, Verenigd Koninkrijk