Keystone logo
SRH Haarlem University of Applied Sciences Bachelor of Arts in creatieve media
SRH Haarlem University of Applied Sciences

Bachelor of Arts in creatieve media

Haarlem, Nederlanden

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline *

Request earliest startdate

EUR 9.900 / per year **

Op de campus

* geen aanvraagdeadline

** EU/EAA: €6.750/jaar | niet-EU/EAA: €9.900/jaar

Invoering

Het verwerven van een specialistische vaardigheden die het begrijpen van de externe en interne context en het doel van een groot aantal mediagebieden omvatten, evenals vaardigheid in geavanceerde digitale tools!

Studeer Creatieve Media in Haarlem

De opleiding biedt professionele competenties in vraaganalyse en creatief ontwerp om de ontwikkeling van media- en communicatieoplossingen te coördineren.

Ervaring ontmoet Ondernemerschap

De SRH Group, een toonaangevend netwerk van onafhankelijke particuliere universiteiten in Duitsland en de Global School for Entrepreneurship, een hogeschool die de ondernemers van morgen wil ontwikkelen, hebben Haarlem Campus opgericht om innovatie en ondernemerschap te brengen voor lokale en internationale studenten in Haarlem. De twee universitaire operators die samenwerken voor een bepaald doel - ze willen ver gaan . En ver gaan betekent JOU dichter bij JOUW dromen en professionele doelen brengen.

Zowel Duitsland als Nederland zijn de thuisbasis van de meest gerenommeerde onderwijssystemen wereldwijd, wat een van de redenen is waarom wij geloven dat deze samenwerking aan alle voorwaarden voldoet voor een onconventionele en succesvolle educatieve reis.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen