Keystone logo
SRH Haarlem University of Applied Sciences Bachelor of Science in Bedrijfspsychologie
SRH Haarlem University of Applied Sciences

Bachelor of Science in Bedrijfspsychologie

Haarlem, Nederlanden

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline *

Request earliest startdate

EUR 9.900 / per year **

Op de campus

* geen aanvraagdeadline

** EU/EAA: €6.750/jaar | niet-EU/EAA: €9.900/jaar

Invoering

Een sterke kennis en begrip verwerven van human resource management, marketing, verandermanagementprocessen en in staat zijn om digitalisering aan te vullen met mensgerichte en geïndividualiseerde benaderingen.

Studie Bedrijfspsychologie in Amsterdam en Haarlem

Je wordt getraind in algemene zakelijke competenties en in geselecteerde specifieke psychologische gebieden die relevant zijn voor het werken in een zakelijke omgeving.

Ervaring ontmoet Ondernemerschap

De SRH Group, een toonaangevend netwerk van onafhankelijke particuliere universiteiten in Duitsland en de Global School for Entrepreneurship, een hogeschool die de ondernemers van morgen wil ontwikkelen, hebben Haarlem Campus opgericht om innovatie en ondernemerschap te brengen voor lokale en internationale studenten in Haarlem. De twee universitaire operators die samenwerken voor een bepaald doel - ze willen ver gaan . En ver gaan betekent JOU dichter bij JOUW dromen en professionele doelen brengen.

Zowel Duitsland als Nederland zijn de thuisbasis van de meest gerenommeerde onderwijssystemen wereldwijd, wat een van de redenen is waarom wij geloven dat deze samenwerking aan alle voorwaarden voldoet voor een onconventionele en succesvolle educatieve reis.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen