Keystone logo
St Joseph University

St Joseph University

St Joseph University

Invoering

De missie van St. Joseph University is om een toonaangevende medische school te worden die zich toelegt op het verstrekken van medische opleidingen van wereldklasse en van hoge kwaliteit. Dit zal worden bereikt door gebruik te maken van degelijke, internationaal ontwikkelde educatieve principes, praktijken en goed opgeleid personeel om leiderschap te bieden bij het leveren van onderwijs en leren van hoge kwaliteit. Het wil ook worden gezien als een belangrijke partner door de gezondheidsdiensten in Dominica en erkend worden als een voorbeeld voor de inzet van een effectief gezamenlijk werkingsprincipe in het voordeel van het beroep, patiënten, het publiek en de nationale en regionale gezondheidsdiensten .

Onze doelen

De doelen van St Joseph University School of Medicine zijn:

  1. Om de toekomstige leiders in de medische broederschap te inspireren en op te leiden.
  2. Ervoor zorgen dat alle afgestudeerden blijk geven van begrip en kennis van de medische en wetenschappelijke methode en de toepassing ervan voor gezondheidsdiensten.
  3. Ter voorbereiding op zorg, bekwame, toegewijde en nadrukkelijke studenten die over een reeks vaardigheden beschikken die hun vermogen om de toestand van patiënten te diagnosticeren en te beheren, voortbrengen en garanderen.
  4. Een hulpbron zijn voor de mensen en gemeenschappen die het bedient.
  5. Bied de studenten de best mogelijke ervaring, zowel educatief als persoonlijk.
  6. Om studenten een solide basis te bieden om verdere studies in hun respectievelijke vakgebieden voort te zetten.
  7. Diensten verlenen die de studenten in staat stellen een zinvolle bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de gemeenschap en nuttige leden te worden van de natie, regionale en mondiale samenleving.

Locaties

  • Roseau

    3rd Floor Adams Tower, Cnr Great Marlborough, , Roseau

Vragen