
BSc in
Bachelor of Science in culinaire kunsten St Joseph University

Invoering
B.Sc. Culinary Arts is een stappenplan voor studenten die gepassioneerd zijn door eten en klaar zijn om de culinaire wereld te verkennen. Het is een driejarig programma van 6 semesters. Het omvat klassikaal lesgeven in het laboratorium om studenten voor te bereiden op een baan, ook op ondernemerschap.
Doelstellingen
Culinary Arts richt zich op foodservice en de artistieke presentatie van voedsel. Studenten worden betrokken bij de voorbereidingsstappen, variërend van het plannen van maaltijden tot het toevoegen van die laatste garnering. Aan het einde van het programma zijn de studenten in staat om:
- Demonstreer voedings- en welzijnspraktijken die het welzijn van individuen en gezinnen verbeteren.
- Demonstreer overdraagbare en inzetbaarheidsvaardigheden in familie-, gemeenschaps- en werk- / loopbaanomgevingen.
- Integreer meerdere levensrollen en verantwoordelijkheden in gezins-, loopbaan- en gemeenschapsrollen en verantwoordelijkheden.
- Evalueer de managementpraktijken van menselijke, economische en ecologische hulpbronnen.
- Integreer kennis, vaardigheden en praktijken die nodig zijn voor een loopbaan in de voedselproductie en -diensten
- Integreer kennis, vaardigheden en praktijken die nodig zijn voor een loopbaan in de voedingswetenschap, diëtetiek en voeding. Integreer kennis, vaardigheden en praktijken die nodig zijn voor een loopbaan in horeca, toerisme en recreatie.
- Demonstreer voedings- en welzijnspraktijken die het welzijn van individuen en gezinnen verbeteren.