Keystone logo
St Mary's University Twickenham, London BSc (Hons) in analyse van sportprestaties en talentidentificatie
St Mary's University Twickenham, London

BSc (Hons) in analyse van sportprestaties en talentidentificatie

Twickenham, Verenigd Koninkrijk

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 11.100 / per year *

Op de campus

* thuis studenten; 13.950 GBP - internationale studenten

Invoering

Oog voor talent? De eerste stap naar je toekomstige carrière als scout of analist begint met een diploma Prestatieanalyse en Talentidentificatie.

  • De tweejarige versnelde opleiding om uw toekomstige verdiencapaciteit te maximaliseren
  • Toegang tot branchespecifieke technologie, uitstekende sportfaciliteiten en door BASES geaccrediteerde laboratoria
  • Mogelijkheid om professionele ervaring op te doen tijdens plaatsing bij elite-organisaties
  • Blended learning-programma dat online en op onze historische campus in Londen wordt gegeven om flexibiliteit bij uw leerproces mogelijk te maken

Waarom St Mary's?

Deze tweejarige versnelde graad geeft je een voorsprong als je je carrière in de topsport wilt beginnen. Dit programma biedt je de flexibiliteit om te studeren op de campus, online en op een professionele werkplek.

Je hebt toegang tot branchespecifieke technologieën binnen Prestatieanalyse en toegang tot onze door de British Association of Sport and Exercise Sciences (BASES) geaccrediteerde laboratoria. Je kunt je ook blijven ontwikkelen via ons aanbod van state-of-the-art sportfaciliteiten.

Onderwijzend personeel op het programma zijn vooraanstaande academici en specialisten uit de industrie. Ze helpen je de kennis, vaardigheden en ervaringen te ontwikkelen waar topwerkgevers naar op zoek zijn. Hun ondersteuning bereidt je voor op een carrière in prestatieanalyse, scouting en werving.

Je zult ook in staat zijn om een netwerk van contacten in de branche op te bouwen via de meerdere elite-organisaties waarmee je samenwerkt.

Daarnaast stelt het programma je in staat om Level 1 en Level 2 International Society of Performance Analysis of Sport (ISPAS) accreditatie aan te vragen. Je hebt ook uitgebreide mogelijkheden om tijdens de opleiding branchespecifieke kwalificaties te behalen.

Programma resultaat

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Programma collegegeld

Beurzen en financiering

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen