Keystone logo
St. Ignatius of Loyola University of Applied Sciences Professionele bachelor in de technologische wetenschappen in Culinary Arts
St. Ignatius of Loyola University of Applied Sciences

Professionele bachelor in de technologische wetenschappen in Culinary Arts

Kaunas, Litouwen

Request duration

Litouws

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Culinary Arts is een uniek studieprogramma in Litouwen. Dit programma is bedoeld om professionals in de culinaire kunsten voor te bereiden op het toepassen van kennis van fundamentele en geavanceerde voedselproductietechnologie, het effectief aanpakken van grondstofveiligheid en kwaliteitskwesties, het organiseren van voedsel- en voedselketenbeheerprocessen en het evalueren van veranderingen in een zakelijke omgeving. Van professionals wordt verwacht dat ze maatschappelijk verantwoord zijn, voortdurend streven naar persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit van de zakelijke dienstverlening. Oppervlakte

Afgestudeerden van het Culinary Arts-programma gaan aan de slag als voedselproductiemanager, chef-kok, sous-chef, voedselproductietechnoloog, manager foodservicebedrijf en beheerder in foodservice (restaurants, bistro, café-bars, hotels) en andere foodcateringbedrijven.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Honours Bachelor of Commerce (Culinair Management)/Honors Bachelor of Commerce (Culinair Management) (Overbrugging)
    • Toronto, Canada
  • Bachelor of Culinary Arts and Food Science (Honours) (Co-op)
    • Ottawa, Canada
  • Bachelor in International Culinary Arts Management
    • Écully, Frankrijk