We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Stellenbosch Academy of Design and Photography

Stellenbosch Academy of Design and Photography

Stellenbosch Academy of Design and Photography

Invoering

Stellenbosch Academy of Design and Photography

Als particuliere instelling voor hoger onderwijs zet de Academie zich in om studenten een uitzonderlijke leeromgeving, een curriculum van wereldklasse en een solide basis te bieden waarop ze een succesvolle professionele toekomst in de visuele communicatie-industrie kunnen bouwen.

School profiel

Aan de Stellenbosch Academy of Design and Photography we 's werelds beste creatievelingen koesteren en laten groeien; mensen die op nieuwe manieren kunnen denken en oplossingen voor problemen kunnen vinden, al dan niet op basis van communicatie. Wij geloven dat creativiteit de wereld ten goede kan en zal veranderen als ze op de juiste manier worden aangewend. En we streven er elke dag naar om de juiste omgeving te creëren waarin deze creativiteit kan bloeien.

Het cultiveren van een creatieve toekomst brengt dit allemaal samen. Niet alleen de toekomst van onze studenten door hun keuzes en harde werk op de Academie, maar ook de positieve impact van creativiteit binnen onze samenleving en de bredere omgeving.

Onze visie is om te bouwen aan een zelfvoorzienende, historische instelling voor hoger onderwijs die consequent afgestudeerden ontwikkelt die zeer gemotiveerde kritische denkers en innovators zijn die alle vormen van visuele communicatie gebruiken om een positieve impact te hebben op onze economische, sociale en ecologische gebieden binnen lokale, nationale, en globale omgeving.

Wat maakt ons anders?

 • We plaatsen onze studenten in het centrum van onze onderwijs- en leerfilosofie.
 • Onze unieke programma's worden aangeboden in een uitzonderlijke leeromgeving.
 • Ons academisch personeel is hooggekwalificeerd, ervaren en inspirerend.
 • Studenten hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan een reeks disciplines.
 • We waarderen en omarmen perspectieven die multicultureel en inclusief zijn.
 • We streven ernaar om individueel potentieel te ontwikkelen, zodat onze afgestudeerden kritische en innovatieve denkers worden.
 • Onze studenten zijn klaar voor de industrie na voltooiing van hun studie.

143026_photo-1498075702571-ecb018f3752d.jpg
Kelly Sikkema / unsplash

Dingen die ons onderscheiden

Met deze drie dingen op hun plaats, verlaat onze afgestudeerde de exit met een krachtige combinatie van interdisciplinaire theoretische en praktische vaardigheden die ongeëvenaard zijn op de Afrikaanse markt.

 1. Onze aandrang om relevant te blijven en consequent ons curriculum te herzien om ervoor te zorgen dat het gelijke tred houdt met de razendsnelle communicatie-industrie.
 2. Onze niet-aflatende toewijding om het beste creatieve werk in Afrika te produceren.
 3. Onze academische staf, uitgekozen vanwege hun enthousiasme, ervaring en talent, zorgt voor boeiend, uitdagend mentorschap en begeleiding die het beste in onze studenten naar boven haalt.

Locaties

 • Stellenbosch

  41 Techno Road, Techno Park, 7599, Stellenbosch

Vragen