Keystone logo
Stellenbosch Academy of Design and Photography Bachelor of Arts graad in visuele communicatie
Stellenbosch Academy of Design and Photography

Bachelor of Arts graad in visuele communicatie

Stellenbosch, Zuid-Afrika

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

ZAR 132.797 / per year

Op de campus

Invoering

Ons unieke academische programma laat onze studenten zich bezighouden met spannende nieuwe trends in verschillende creatieve disciplines, populaire visuele culturen en geavanceerde ontwerptechnologieën. Ze beginnen met een basisjaar waarin studenten de kans krijgen om al onze visuele disciplines te ervaren: grafisch ontwerp, fotografie, art direction, illustratie en multimedia, voordat ze een belangrijk visueel onderwerp kiezen om door te gaan naar hun derde jaar. Dit zorgt voor een uniek begrip van visuele communicatie en biedt onze studenten de mogelijkheid om hun leerproces echt samen te stellen op basis van hun talenten en interesses.

We combineren deze praktijk met onderwerpen als marketing, zakelijk leiderschap, discours en visuele studies, zodat onze studenten voorop lopen in een sector die voortdurend evolueert.

De vijf majors (Applied Illustration, Art Direction, Graphic Design, Multimedia & Photography) richten zich op creatieve en branchegerelateerde praktische kennis en vaardigheden, waarbij de overige drie componenten essentiële context en theorie bieden die onze afgestudeerden onderscheiden op de Zuid-Afrikaanse arbeidsmarkt .

Visuele studies ontwikkelen het begrip van studenten van hoe historische en hedendaagse wereldgebeurtenissen de productie van specifieke afbeeldingen, foto's en ontwerpen hebben gevormd. Ze worden blootgesteld aan Europese, Afrikaanse en Zuid-Afrikaanse vormen van visuele communicatie, praktijk en theorie, met de bedoeling om geïnformeerde besluitvorming mogelijk te maken in de eigen creatieve praktijk van onze studenten.

Marketing houdt zich bezig met de wereld van moderne marketing, waar studenten kennis maken met de essentiële theorieën en concepten van marketing die essentieel zijn voor het beheren van winstgevende klantrelaties in een steeds veranderende marketing- en zakelijke omgeving.

Het discours houdt zich bezig met het ontwerp en de maatschappelijk verantwoorde ontwerppraktijk. In deze context worden studenten bewust gemaakt van de kracht en verantwoordelijkheid die visuele communicatoren hebben bij het vormgeven van de manier waarop zij met de mensheid en de aarde omgaan.

Wij geloven dat door onze studenten het belang van burgerschap en sociale verantwoordelijkheid te leren, we in staat zullen zijn om een toekomstige creatieve generatie van probleemoplossers en veranderaars te koesteren die hun creativiteit zullen gebruiken voor het welzijn van de gemeenschap. In een wereld met net zoveel problemen als de onze, is het niet meer dan terecht dat we kijken naar innovatieve, creatieve manieren om enkele van de grootste problemen van Zuid-Afrika (en van de planeet) op te lossen.

Voor meer informatie, klik hier om onze brochure te downloaden.

Over de school

Vragen