We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

NHL Stenden University of Applied Sciences

NHL Stenden University of Applied Sciences

NHL Stenden University of Applied Sciences

Invoering

NHL Stenden doet er alles aan om haar studenten en medewerkers te faciliteren, te inspireren en te triggeren zodat ze tot bloei kunnen komen. Studenten, docenten, onderzoekers en professionals uit het bedrijfsleven werken samen aan problemen en opdrachten vanuit het bedrijfsleven, zodat jij je kunt ontwikkelen tot ondernemende en vindingrijke professionals met een interdisciplinaire mindset. Door middel van praktische opdrachten, direct contact met experts in het vakgebied en persoonlijk contact met je coach groei je op professioneel en persoonlijk niveau. En je opdrachten en stage openen carrièremogelijkheden en verbreden je netwerk, zodat je een voorsprong krijgt op je carrière.

Getuigenissen van studenten

toelatingen

Beurzen en financiering

Ranglijsten

Uitstekend onderwijs

Het hoger onderwijs in Nederland staat wereldwijd bekend om de hoge kwaliteit en de internationale studieomgeving. Nederlandse onderwijsinstellingen scoren internationaal goed en bijvoorbeeld NHL Stenden Hogeschool staat hoog aangeschreven om de kwaliteit van haar onderwijs. Voor het derde achtereenvolgende jaar staan we volgens de Hoger Onderwijsgids 2021 in de top 3 van 'beste grote hogescholen van Nederland'.

Study at <span translate="no">NHL Stenden</span> webinar

Kom op 11 april van 15.00 tot 16.00 uur (CET) naar een online webinar waar onze studentenhosts je op weg helpen met je avonturen in de wereld van internationale studies. Laat u begeleiden, stel vragen en ontdek wat de juiste keuze is.

Locaties

 • Leeuwarden

  NHL Stenden Leeuwarden Rengerslaan 8, 8917 DD, Leeuwarden

  • Groningen

   NHL Stenden Groningen (Dutch programs) Phebensstraat 1, 9711 BL, Groningen

   • Emmen

    NHL Stenden Emmen Van Schaikweg 94, 7811 KL , Emmen

    • Meppel

     NHL Stenden Meppel (PABO-course, in English) Van der Duyn van Maasdamstraat 1, 7942 AT , Meppel

     • Assen

      NHL Stenden Assen (Dutch programs) Zeemanstraat 1, 9406 BZ , Assen

      Chat with students

      Vragen