Keystone logo
Sunway University BA (Hons) in digitale filmproductie
Sunway University

BA (Hons) in digitale filmproductie

Shah Alam, Maleisië

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 26.285 *

Op de campus

* geschatte totale kosten

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De BA (Hons) Digital Film Production onderzoekt de creatieve en professionele aspecten van filmproductie, waaronder een korte film en documentaire, scriptschrijven, geluidsontwerp, acteren, creatie van transmediale inhoud, postproductie, ondernemerschap en stage met de breedste en meest waarde- toegevoegde toepassingen.

Het programma heeft tot doel veelzijdige creatieve producenten voort te brengen die bedreven zijn in audiovisuele productie en transmediale toepassing op meerdere schermen om het vermogen en de competentie in de groeiende creatieve economie van Maleisië te verbeteren. De expertise die in dit programma wordt opgedaan, zal relevant zijn voor een breed scala aan conventionele en nieuwe carrièremogelijkheden binnen en buiten het huidige medialandschap dat een revolutie teweeg heeft gebracht door digitale technologie.

Met onze innovatieve hands-on benadering van lesgeven, word je volledig ondergedompeld in je studie, omringd door bekroonde docenten en werkend met up-to-date apparatuur en faciliteiten. Je wordt ook getraind om kritisch denken en communicatieve vaardigheden te bevorderen om je volledige academische potentieel te benutten. Na afronding van het programma zou je een indrukwekkend portfolio van werk hebben verzameld, waarvan het beste zal worden vertoond tijdens onze eindejaars Public Graduation Showcase.

Na succesvolle afronding van het programma ontvangen de afgestudeerden ook een diploma van Lancaster University. Ze ontvangen twee certificaten, waarmee ze afgestudeerd zijn aan zowel Sunway University als Lancaster University.

Innames

april en september

Duur

3 jaar fulltime

Waarom hier studeren?

Holistisch onderwijs

Het Amerikaanse onderwijssysteem is een van de meest flexibele ter wereld en biedt studenten een onbeperkte keuze aan cursussen en richt zich op een veelzijdige leerervaring. Door de Amerikaanse liberal arts-benadering van inclusiviteit, brancherelevantie en flexibiliteit toe te passen, heeft Sunway ADTP een sterke staat van dienst in het produceren van goed afgeronde studenten die zijn toegerust voor Amerikaans hoger onderwijs.

Naadloze overdracht naar Amerikaanse universiteiten

We schakelen professoren van Amerikaanse universiteiten in om delen van onze academische inhoud te leveren. Elk jaar bezoeken meer dan 100 Amerikaanse universiteiten Sunway University , wat studenten een waardevolle gelegenheid biedt om in contact te komen met en advies in te winnen bij toelatingsadviseurs. We ontvangen ook vertegenwoordigers van de Western Michigan University (WMU) op de campus die adviesdiensten verlenen aan studenten die overstappen naar WMU.

Academisch mentorschap en ondersteuning

Elke ADTP-student krijgt een studieadviseur toegewezen die academische begeleiding en ondersteuning biedt. De betrokkenheid van onze student-docent is hoog en strekt zich uit over en buiten het klaslokaal. Een op de vier van onze docenten krijgt consequent de onderscheiding 'excellent onderwijs'.

Buitenschools voordeel

Elk semester nemen onze studenten deel aan activiteiten buiten de klas, bijvoorbeeld projecten en liefdadigheidsprogramma's uitvoeren als onderdeel van hun opdrachten, vrijwilligerswerk doen bij culturele optredens of deelnemen aan internationale conferenties. We vieren feestdagen zoals Martin Luther King, Jr. Day, Independence Day en Thanksgiving.

Universitaire plaatsingsrichtlijnen

We geven workshops over alle aspecten van het overdrachtsproces, van het selecteren van geschikte universiteiten en het voorbereiden van aanvragen tot het overstappen naar het buitenland. Onze "Freshman Seminars" rusten studenten uit met vaardigheden om als eerstejaars te slagen. Ons plaatsingsteam ondersteunt voortdurend studenten om over te stappen naar "best passende" hogescholen. We ontvangen elk jaar studenten die een semester studeren in het buitenland van Amerikaanse en niet-Amerikaanse universiteiten, waarvan velen onze alumni zijn voor zomersemesters. Naast ons aanbod aan vakken in het zomersemester, ondersteunen we onze alumni door verwijzingen te bieden, proctoringdiensten aan te bieden en stagemogelijkheden te bieden.

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Beurzen en financiering

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • BA in communicatie- en mediastudies
    • Kraków, Polen
  • Engelse BA (concentratie film, media en cultuur)
    • Milledgeville, Verenigde Staten
  • BA (Hons) in Wildlife Media
    • Carlisle, Verenigd Koninkrijk