Keystone logo
Sunway University Bachelor in de elektronische en elektrotechniek met onderscheiding
Sunway University

Bachelor in de elektronische en elektrotechniek met onderscheiding

Shah Alam, Maleisië

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 35.540 *

Op de campus

* geschatte totale kosten

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Electronic and Electrical Engineering is gespecialiseerd in elektrische en elektronische apparatuur, interfaces en communicatie. Elektrotechniek richt zich meestal op grotere elektrische apparatuur en stroom, terwijl elektrotechniek meer gericht is op elektronische circuits en apparaten, computer- en communicatiesystemen. Het geeft een fascinerend inzicht in hoe elektrische apparaten en technologie werken in een toekomst die waarschijnlijk vol zal zijn met nieuwe elektrische technologieën.

Het programma geeft studenten sterke technische kennis op verschillende gebieden, waaronder elektronica, signaalverwerking, energietechniek, computer- en communicatiesystemen en technisch management. Naast de theorieën leren de studenten ook door hands-on praktische blootstelling om ervoor te zorgen dat ze na hun afstuderen voorbereid zijn op technisch werk.

Een diploma in elektronische en elektrotechniek biedt veel carrièremogelijkheden. Afgestudeerden kunnen zich wagen aan verschillende industrieën, zoals elektronica, telecommunicatie, robotica, computertechniek, energiesystemen, medische apparatuur en meer.

Sunway University's Bachelor of Electronic and Electrical Engineering met onderscheiding (BEng Hons) wordt erkend als gelijkwaardig aan die van Lancaster University's Master of Engineering Electronic and Electrical Engineering met onderscheiding (MEng Hons). Na succesvolle afronding van het programma ontvangen Sunway University afgestudeerden van BEng Hons ook het MEng Hons-diploma van Lancaster University. Ze krijgen twee certificaten, waarmee ze afgestudeerd zijn aan zowel Sunway University als Lancaster University.

Innames

Januari, april en september

Duur

4 jaar fulltime

Waarom hier studeren?

Holistisch onderwijs

Het Amerikaanse onderwijssysteem is een van de meest flexibele ter wereld en biedt studenten een onbeperkte keuze aan cursussen en richt zich op een veelzijdige leerervaring. Door de Amerikaanse liberal arts-benadering van inclusiviteit, brancherelevantie en flexibiliteit toe te passen, heeft Sunway ADTP een sterke staat van dienst in het produceren van goed afgeronde studenten die zijn toegerust voor Amerikaans hoger onderwijs.

Naadloze overdracht naar Amerikaanse universiteiten

We schakelen professoren van Amerikaanse universiteiten in om delen van onze academische inhoud te leveren. Elk jaar bezoeken meer dan 100 Amerikaanse universiteiten Sunway University , wat studenten een waardevolle gelegenheid biedt om in contact te komen met en advies in te winnen bij toelatingsadviseurs. We ontvangen ook vertegenwoordigers van de Western Michigan University (WMU) op de campus die adviesdiensten verlenen aan studenten die overstappen naar WMU.

Academisch mentorschap en ondersteuning

Elke ADTP-student krijgt een studieadviseur toegewezen die academische begeleiding en ondersteuning biedt. De betrokkenheid van onze student-docent is hoog en strekt zich uit over en buiten het klaslokaal. Een op de vier van onze docenten krijgt consequent de onderscheiding 'excellent onderwijs'.

Buitenschools voordeel

Elk semester nemen onze studenten deel aan activiteiten buiten de klas, bijvoorbeeld projecten en liefdadigheidsprogramma's uitvoeren als onderdeel van hun opdrachten, vrijwilligerswerk doen bij culturele optredens of deelnemen aan internationale conferenties. We vieren feestdagen zoals Martin Luther King, Jr. Day, Independence Day en Thanksgiving.

Universitaire plaatsingsrichtlijnen

We geven workshops over alle aspecten van het overdrachtsproces, van het selecteren van geschikte universiteiten en het voorbereiden van aanvragen tot het overstappen naar het buitenland. Onze "Freshman Seminars" rusten studenten uit met vaardigheden om als eerstejaars te slagen. Ons plaatsingsteam ondersteunt voortdurend studenten om over te stappen naar "best passende" hogescholen. We ontvangen elk jaar studenten die een semester studeren in het buitenland van Amerikaanse en niet-Amerikaanse universiteiten, waarvan velen onze alumni zijn voor zomersemesters. Naast ons aanbod aan vakken in het zomersemester, ondersteunen we onze alumni door verwijzingen te bieden, proctoringdiensten aan te bieden en stagemogelijkheden te bieden.

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Beurzen en financiering

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Bachelor in elektronica en cyber-fysische systeemtechniek
    • Bolzano, Italië
  • BEng (Hons) in elektrische en elektronische engineering
    • Bristol, Verenigd Koninkrijk
  • Elektrische en elektronische techniek BEng Honours
    • Newcastle upon Tyne, Verenigd Koninkrijk