BSc (Hons) in Culinair Management
Shah Alam, Maleisië
DUUR
3 Years
TALEN
Engels
TEMPO
Full time
DEADLINE VOOR AANMELDING
Aanvraagdeadline
EERSTE STARTDATUM
Vraag de vroegste startdatum aan
COLLEGEGELD
USD 27.273
STUDIE FORMAAT
Op de campus
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
De BSc (Hons) in Culinair Management integreert ervaringsgericht leren met academische strengheid om je voor te bereiden op de concurrerende culinaire industrie.
Van praktische culinaire vaardigheden, samen met management- en leiderschapsvaardigheden, dit 3-jarige programma geeft studenten een voorsprong om uit te blinken in deze professionele sector. Door middel van lezingen, demonstraties, work-based leren en hands-on ervaringen, zullen studenten worden blootgesteld aan de technieken van hoogwaardige voedselbereiding en -presentatie. Aan de zakelijke kant zorgen cursussen zoals marketing, communicatieve vaardigheden, het managen van mensen, kleine ondernemingen en kwaliteitsbeheer ervoor dat afgestudeerden goed zijn afgerond om aan de eisen van de industrie te voldoen.
Essentiële praktijkervaring in de branche zal worden opgedaan tijdens een stage van 18 weken. Deze graad is geaccrediteerd door de Le Cordon Bleu en na succesvolle afronding van het programma krijgen afgestudeerden twee certificaten; een van de Sunway University en een van de andere van Le Cordon Bleu, een toonaangevend instituut in culinaire kunsten en gastvrijheid.
intakes
Januari, april en augustus
Looptijd
3 jaar (voltijd)
Carriere vooruitzichten
- Director of Food and Beverage
- Restaurant Eigenaar / Ondernemer
- Chef de Cuisine / Executive Chef
- Keukenmanager
- Eten Schrijver / criticus
- In-flight Food Manager
- Corporate Chef
modules
- Accounting voor besluitvorming
- Basis culinaire operaties
- Drankstudies
- Principes en technieken van bakken en gebak
- Bedrijf van toerisme en gastvrijheid
- Intermediate Culinary Operations
- principes van marketing
- Engels voor de toeristische dienstverleningsindustrie
- Voedselveiligheid en hygiëne
- Basisrestaurant-operaties
- Gevorderde culinaire technieken
- Geavanceerd gebak
- Keuken en cultuur van Maleisië
- Voedsel en voeding
- Voedingsketenbeheer
- Hoeveelheid voedselproductie
- Kwaliteitsmanagement
- Beheer van voedsel en dranken
- Onderzoeksmethoden voor gastvrijheid
- Communicatie vaardigheden
- Bedrijfsstatistieken
- Ontwikkeling en beheer van hospitality-faciliteiten
- Het managen van mensen in de horeca
- Small Business Venture
- Onderzoeksproject
- Stage
Toelatingseis
- STPM: Gemiddelde C of CGPA 2.0 (min 2 Principals)
- Een niveau: minimaal 8 punten
- Australian Matriculation: ATAR 55
- Canadian Matriculation: 55%
- MUFY: 55%
- Sunway Foundation in Arts: CGPA 2.0
- Sunway Foundation in wetenschap en technologie: CGPA 2.0
- UEC: Maximaal 28 punten van 5 onderwerpen (alle Grade Bs)
- IB: Voltooid met minimaal 24 punten (exclusief bonuspunten)
Galerij
toelatingen
leerplan
Programma structuur
Jaar 1
- Accounting voor besluitvorming
- Basis culinaire handelingen
- Drank studies
- Principes en technieken van bakken en gebak
- Bedrijf van toerisme en gastvrijheid
- Intermediaire culinaire operaties
- principes van marketing
- Engels voor de toeristenindustrie
- Voedselveiligheid en sanitaire voorzieningen
- Basis restaurantwerkzaamheden
Jaar 2
- Geavanceerde culinaire technieken
- Geavanceerd gebak
- Keuken en cultuur van Maleisië
- Voedsel & Voeding
- Beheer van de voedselvoorzieningsketen
- Kwaliteitsmanagement
- Beheer van eten en drinken
- Onderzoeksmethoden voor gastvrijheid
- Communicatie vaardigheden
- Branding en Promoties
- Ontwikkeling van duurzaam toerisme
- MICE-beheer
Jaar 3
- Aansturen van mensen in de horeca
- Kleine zakelijke onderneming
- Onderzoeksproject
- Stage
Keuzevakken
Keuzevak 1: (kies een 1 in jaar 2 of jaar 3)
- Wijnstudies
- Inkomsten- en winstbeheer
Keuzevak 2: (kies 1 in jaar 2 of jaar 3)
- Inkomsten- en winstbeheer
- Branding en Promoties
Aanvullende MOHE verplichte algemene studies vakken
voor lokale student
- Waardering van ethiek en beschaving
- Filosofie en actuele vraagstukken
- Gemeenschapsproject
- Bahasa Kebangsaan A (van toepassing op studenten die niet voor SPM hebben gezeten of geen Credit hebben behaald in SPM Bahasa Melayu)
voor internationale student
- Maleise taal voor communicatie 2
- Waardering van ethiek en beschaving
- Gemeenschapsproject
Carrièremogelijkheden
Carriere vooruitzichten
- Directeur Voeding en Dranken
- Restauranteigenaar / Ondernemer
- Chef de Cuisine / Executive Chef
- Keuken Manager
- Voedselschrijver / criticus
- Foodmanager tijdens de vlucht
- Zakelijke chef-kok
Beurzen en financiering
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
Bachelor in voedselsysteem: management, duurzaamheid en technologieën
- Parma, Italië
BSc in Food Production Management
- Piacenza, Italië
Honours Bachelor of Commerce (Culinair Management)/Honors Bachelor of Commerce (Culinair Management) (Overbrugging)
- Toronto, Canada