Keystone logo
Sunway University BSc (Hons) in Culinair Management
Sunway University

BSc (Hons) in Culinair Management

Shah Alam, Maleisië

3 Years

Engels

Full time

Aanvraagdeadline

Vraag de vroegste startdatum aan

USD 27.273

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De BSc (Hons) in Culinair Management integreert ervaringsgericht leren met academische strengheid om je voor te bereiden op de concurrerende culinaire industrie.

Van praktische culinaire vaardigheden, samen met management- en leiderschapsvaardigheden, dit 3-jarige programma geeft studenten een voorsprong om uit te blinken in deze professionele sector. Door middel van lezingen, demonstraties, work-based leren en hands-on ervaringen, zullen studenten worden blootgesteld aan de technieken van hoogwaardige voedselbereiding en -presentatie. Aan de zakelijke kant zorgen cursussen zoals marketing, communicatieve vaardigheden, het managen van mensen, kleine ondernemingen en kwaliteitsbeheer ervoor dat afgestudeerden goed zijn afgerond om aan de eisen van de industrie te voldoen.

Essentiële praktijkervaring in de branche zal worden opgedaan tijdens een stage van 18 weken. Deze graad is geaccrediteerd door de Le Cordon Bleu en na succesvolle afronding van het programma krijgen afgestudeerden twee certificaten; een van de Sunway University en een van de andere van Le Cordon Bleu, een toonaangevend instituut in culinaire kunsten en gastvrijheid.

intakes

Januari, april en augustus

Looptijd

3 jaar (voltijd)

Carriere vooruitzichten

  • Director of Food and Beverage
  • Restaurant Eigenaar / Ondernemer
  • Chef de Cuisine / Executive Chef
  • Keukenmanager
  • Eten Schrijver / criticus
  • In-flight Food Manager
  • Corporate Chef

modules

  • Accounting voor besluitvorming
  • Basis culinaire operaties
  • Drankstudies
  • Principes en technieken van bakken en gebak
  • Bedrijf van toerisme en gastvrijheid
  • Intermediate Culinary Operations
  • principes van marketing
  • Engels voor de toeristische dienstverleningsindustrie
  • Voedselveiligheid en hygiëne
  • Basisrestaurant-operaties
  • Gevorderde culinaire technieken
  • Geavanceerd gebak
  • Keuken en cultuur van Maleisië
  • Voedsel en voeding
  • Voedingsketenbeheer
  • Hoeveelheid voedselproductie
  • Kwaliteitsmanagement
  • Beheer van voedsel en dranken
  • Onderzoeksmethoden voor gastvrijheid
  • Communicatie vaardigheden
  • Bedrijfsstatistieken
  • Ontwikkeling en beheer van hospitality-faciliteiten
  • Het managen van mensen in de horeca
  • Small Business Venture
  • Onderzoeksproject
  • Stage

Toelatingseis

  • STPM: Gemiddelde C of CGPA 2.0 (min 2 Principals)
  • Een niveau: minimaal 8 punten
  • Australian Matriculation: ATAR 55
  • Canadian Matriculation: 55%
  • MUFY: 55%
  • Sunway Foundation in Arts: CGPA 2.0
  • Sunway Foundation in wetenschap en technologie: CGPA 2.0
  • UEC: Maximaal 28 punten van 5 onderwerpen (alle Grade Bs)
  • IB: Voltooid met minimaal 24 punten (exclusief bonuspunten)

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Beurzen en financiering

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Bachelor in voedselsysteem: management, duurzaamheid en technologieën
    • Parma, Italië
  • BSc in Food Production Management
    • Piacenza, Italië
  • Honours Bachelor of Commerce (Culinair Management)/Honors Bachelor of Commerce (Culinair Management) (Overbrugging)
    • Toronto, Canada