Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Susquehanna University

Susquehanna University

Susquehanna University

Invoering

Onze studenten gedijen goed, en jij ook, aangezien je wordt begeleid door professoren die zowel experts zijn in hun vakgebied als uitzonderlijke docenten. Cursussen bij Susquehanna zijn intens - je zult genieten van persoonlijke aandacht van je faculteit terwijl ze je helpen de vaardigheden te leren en te ontwikkelen die je nodig hebt om klaar te zijn voor een baan en / of een graduate school.

Veel scholen praten over studeren in het buitenland, maar bij Susquehanna doet iedereen het. We worden nationaal erkend voor onze inzet voor wereldwijde ervaringen en culturele competentie via ons innovatieve Global Opportunities (GO)-programma.

Missie

We leiden studenten op voor een productief, creatief en reflectief leven van prestatie, leiderschap en service in een diverse, dynamische en onderling afhankelijke wereld.

Academici

Je kiest uit meer dan 100 majors en minors, pre-professionele programma's en een interdisciplinair honoursprogramma.

De School of the Arts, School of Humanities, School of Natural & Social Sciences en de AACSB geaccrediteerde Sigmund Weis School of Business bieden Bachelor of Arts, Bachelor of Science en Bachelor of Music graden.

Je profiteert van onze uitzonderlijke faculteit en kleine klassen die deelname vergemakkelijken. Ons innovatieve curriculum stimuleert breedte en diepte van studie terwijl je je vaardigheden ontwikkelt, en deelname aan ons Global Opportunities-programma ontwikkelt je culturele competentie.

In wezen ligt de wereld voor u open wanneer u Susquehanna University kiest.

Susquehanna is een geaccrediteerde instelling zonder winstoogmerk, wat betekent dat onze programma's zowel gecertificeerd als erkend zijn voor hun uitmuntendheid. Onze accreditaties omvatten de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International), de National Association of Schools of Music (NASM), de American Chemical Society en de Middle States Commission on Higher Education. We zijn ook lid van de Annapolis Group, een organisatie van de beste hogescholen voor vrije kunsten van het land.

Statistieken

We zijn...

 • 2.300 betrokken studenten, die je kamergenoten, klasgenoten, teamgenoten en vrienden zullen zijn.
 • Een netwerk van bijna 19.620 talentvolle alumni, die advies geven en deuren openen voor je stages en toekomstige carrièremogelijkheden
 • Honderden toegewijde docenten en medewerkers die je zullen uitdagen en ondersteunen tijdens elk onderdeel van je Susquehanna-reis.

  Campusfuncties

  • 325 hectare land in Selinsgrove, Pennsylvania, met eersteklas faciliteiten, waaronder een ultramodern wetenschapscentrum, een milieueducatiecentrum gericht op duurzaamheid en rivier- en landonderzoek, en de Stretansky Concert Hall, een eersteklas concertzaal.
  • Huisvesting op de campus is gegarandeerd en omvat typische woonhallen in gangstijl tot herenhuizen en appartementen voor meer zelfstandig wonen
  • Uitzonderlijke atletische faciliteiten, waaronder een sportcomplex, een fitnesscentrum, een zwembad en 26 hectare gras- en turfspeelvelden
  • Een comfortabele wandeling naar winkels en diensten in het centrum van Selinsgrove en de Susquehanna-rivier
  • Een uur van de hoofdstad van de deelstaat Harrisburg en drie uur van New York City, Philadelphia, Baltimore en Washington, DC

   Locaties

   • Selinsgrove

    University Avenue,514, 17870, Selinsgrove

   Vragen