Keystone logo
Susquehanna University BA in Art History
Susquehanna University

BA in Art History

Selinsgrove, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 54.440 / per year *

Op de campus

* tuition 2022-23

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Reconstrueer de geschiedenis door middel van kunst

Kunst is het representatieve verslag van de geschiedenis en we nodigen u uit om het van dichterbij te bekijken.

Verzamel visuele aanwijzingen in afbeeldingen, gebouwen en objecten om licht te werpen op de menselijke ervaring uit het verleden en heden met een faculteit die zich toelegt op uw intellectuele ontwikkeling.

Je debatteert over kunsttheorie en kritiek terwijl je scherpe vaardigheden ontwikkelt in visuele analyse - een hulpmiddel van onschatbare waarde in onze steeds meer beeldgestuurde wereld.

Reis naar grote musea in Washington, DC, Philadelphia en New York City, of bezoek onze eigen Lore Degenstein Gallery om zorgvuldig kunstwerken uit verschillende tijden en plaatsen te bestuderen.

Populaire lessen omarmen het interdisciplinaire karakter van kunstgeschiedenis en onderzoeken kunst door de lenzen van diversiteit, gender en politiek. Kunstgeschiedenis past ook goed bij een major of minor in alles van antropologie tot communicatie tot vreemde talen.

Pas je liefde voor kunst toe

Breng wat je leert in de echte wereld met een stage bij een professionele kunstgalerie of bekend museum in binnen- of buitenland. Onze studenten hebben stage gelopen in The Andy Warhol Museum, The Metropolitan Museum of Art, The Smithsonian Museum of American Art en The Philadelphia Museum of Art.

Onze afgestudeerden zijn klaar om direct een professionele carrière binnen en buiten de kunsten in te gaan, werkend in musea, galerieën, hoger onderwijs, scholen en culturele non-profitorganisaties. Afgestudeerden kiezen er ook voor om door te stromen naar professionele programma's in kunstgeschiedenis of museumstudies op scholen zoals de University of Edinburgh, Temple University en Boston University.

Kleine opties

Susquehanna is een van de weinige niet-gegradueerde instellingen in het land die een minor museumstudies aanbiedt. Combineer dat met een diploma kunstgeschiedenis en je bent een vooraanstaande kandidaat voor een graduate school-programma in kunstgeschiedenis of museumstudies. Onze interdisciplinaire minoren helpen je om een beter begrip te krijgen van belangrijke onderwerpen in de wereld van vandaag.

leerplan

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • BA (Hons) Kunstgeschiedenis en visuele cultuur
    • London, Verenigd Koninkrijk
  • Bachelor of Arts in visuele en kritische studies
    • Toronto, Canada
  • Bachelor of Fine Arts in Criticism and Curatorial Practice
    • Toronto, Canada