Keystone logo
Susquehanna University BA in Communication Arts
Susquehanna University

BA in Communication Arts

Selinsgrove, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 54.440 / per year *

Op de campus

* tuition 2022-23

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Voor de comm-majoor die alles wil

Als major communicatiekunsten heb je de vrijheid om je eigen opleidingstraject samen te stellen dat aansluit bij je interesses en talenten. Je kunt kiezen uit een reeks cursussen om je interesses te volgen, je vaardigheden te ontwikkelen en je eigen ervaring op te bouwen. Het scala aan communicatieve vaardigheden dat je leert, zal je voorbereiden op een carrière in een oneindig aantal industrieën en rollen.

Kanaliseer je creativiteit

Je volgt cursussen uit verschillende massacommunicatiegebieden, waaronder audio- en videoproductie, reclame en public relations, fictie en non-fictie schrijven, sportmedia, evenals onderzoek en kritische theorie. Met deze holistische benadering om je vaardigheden te ontwikkelen, ontwikkel je strategieën om effectief te communiceren op je toekomstige werkplek.

Geweldig voor transferstudenten of dubbele majors

Werkgevers hebben honger naar werknemers met sterke schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden. Onze major communicatiekunsten is zowel een dubbele major op verschillende gebieden - van zakelijk en creatief schrijven tot politieke wetenschappen en psychologie.

De flexibiliteit die in dit hoofdprogramma is ingebouwd, stelt je in staat om op schema te blijven om af te studeren terwijl je je interesses in de major communicatiekunsten verkent.

leerplan

Programma resultaat

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • BS in strategische communicatie
    • Melbourne, Verenigde Staten
  • BA (Hons) Kunstgeschiedenis en visuele cultuur
    • London, Verenigd Koninkrijk
  • Internationale communicatie en zaken (BA)
    • Munich, Duitsland