Keystone logo
Susquehanna University BA in Graphic Design
Susquehanna University

BA in Graphic Design

Selinsgrove, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 54.440 / per year *

Op de campus

* tuition 2022-23

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Creatief uit de echte wereld

Het grafische ontwerpprogramma bij Susquehanna is gericht, hecht, uitdagend, intens en uiteindelijk zeer de moeite waard. Ons werk is een vaste waarde in regionale en nationale ontwerpwedstrijden voor studenten, en onze beste afgestudeerden stijgen met verbazingwekkende regelmaat op naar posities als art director en creative director. Onze afgestudeerden maken niet alleen mooie foto's, het zijn geavanceerde kritische denkers en probleemoplossers, en ze hebben de vaardigheden die nodig zijn om banen te winnen bij de beste ontwerp- en reclamebureaus van het land. Dit is de 'echte wereld' van grafisch ontwerp: onze studenten pakken dezelfde soorten problemen en projecten aan waarmee ontwerpprofessionals aan de bovenkant van het bedrijf elke dag worden geconfronteerd.

Onze majors hebben een breed scala aan mogelijkheden om in contact te komen met professionals uit de industrie en vooraanstaande alumni; mogelijkheden voor gastsprekers, excursies, portfoliobeoordelingen, workshops, jurywedstrijden en stages in overvloed.

Het gevoel van kameraadschap en gemeenschap dat wordt gevoeld door grafische ontwerpers bij Susquehanna is zeldzaam en speciaal. Onze leerlingen brengen veel tijd samen door. Het zijn vrienden die elkaar pushen, bekritiseren, aanmoedigen, steunen en met elkaar wedijveren. We moedigen toekomstige studenten ten zeerste aan om een toelatingsevenement bij te wonen en een faculteitslid en huidige studenten te ontmoeten. Individuele bezoeken zijn ook geweldig. Neem contact op met het Admission Office om er een in te plannen of meer te weten te komen over SU.

leerplan

Programma resultaat

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen